Yurt memuru kaç puanla atanır?

İçindekiler:

  1. Yurt memuru kaç puanla atanır?
  2. Yurt yönetim memuru nasıl olunur?
  3. Yurt Yönetim Memuru hangi hizmet sınıfında?
  4. Yurt müdürü nasıl olunur?
  5. Yurt Yönetim Memuru kaçıncı dereceden başlar?
  6. Yurt Yönetim Memuru yeşil pasaport alabilir mi?
  7. Özel yurt müdürleri ne kadar maaş alıyor?
  8. KYK ne is yapar?

Yurt memuru kaç puanla atanır?

Yurt Yönetim Memurluğu için en az lisans düzeyinde mezun olan ve 2020 KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurularını gerçekleştirdi.

Yurt yönetim memuru nasıl olunur?

KYK Yurt Yönetimi Memuru alımı için başvuru yapacak adayların Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren yurtiçindeki veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurtdışındaki programlarının birinden mezun olması gerekiyor.

Yurt Yönetim Memuru hangi hizmet sınıfında?

657 sayılı Kanun'a göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında yer alan ve gerçekte, ifa ettiği hizmetler göz önüne alındığında kurumun omurgasını oluşturan yurt yönetim memurları, büyük çoğunluğu lisans mezunu olmasına (ki bu bizzat kurum tarafından özellikle gözetilmektedir) ve benzer kadro unvanları ¼ derecede bulunmasına ...

Yurt müdürü nasıl olunur?

Nasıl Yurt Müdürü Olunur?
  1. Lise ya da üniversite mezunu olmak,
  2. Sınavsız atama ile alan kurumlara ilgili yeteneklerin bulunduğu CV ile başvurmak,
  3. Sınav sonrası mülakat ve atama ile alan kurumların sınavlarına girerek süreci takip etmek,
Daha fazla öğe...

Yurt Yönetim Memuru kaçıncı dereceden başlar?

657 sayılı Devlet Memurları Kanuna göre Genel İdare Hizmetler sınıfında görev ifa etmekte olan ve yurtlarımızın omurgasını oluşturan yurt yönetim memurlarının büyük çoğunluğunun lisans mezunu olmasına ve mükteseplerinin ¼ derecede bulunmasına rağmen halen 5. Kadro derecesinde tutulmaktadır.

Yurt Yönetim Memuru yeşil pasaport alabilir mi?

Yurt yönetim memurları yasal düzenleme olmadığı için 3 üncü dereceden aşağı inemediklerinden Yeşil Pasaport alamamaktadırlar. Ayrıca nöbet tutmak istemeyen Yurt Yönetim Memurları, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne veya Ankara İl Müdürlüğüne görevlendirilmek suretiyle nöbetten muaf hale gelmektedirler.

Özel yurt müdürleri ne kadar maaş alıyor?

Yurt Müdürü (Yurt Yönetim Memuru) olarak görev yapan bir kişinin alacağı ortalama brüt maaş 5,126.94 TL, Net maaş ise ortalama 4,353.07 TL olarak hesaplanmaktadır.

KYK ne is yapar?

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı, 22 Ağustos 1961 tarihinde kurulan ve yüksek öğrenim gören ve maddi olanaklardan yoksun öğrencilerin maddi yönden desteklenmesi amaçlayan tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tâbi özel bütçeli ve sosyal amaçlı hizmet veren ...