Clay Mask Farmasi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Clay Mask Farmasi ne işe yarar?
  2. Dr C Tuna kil maskesi nasıl kullanılır?
  3. Çay ağacı yağı kil maskesi nasıl kullanılır?
  4. Dr Tuna çay ağacı kil maskesi nasıl kullanılır?
  5. Çay ağacı yağı kil maskesi nasıl yapılır?
  6. Çay ağacı gece maskesi nasıl kullanılır?
  7. Kil maskesi ne için kullanılır?

Clay Mask Farmasi ne işe yarar?

Dr.C.Tuna Çay Ağacı Yağı Kil Maskesi, içeriğindeki Çay Ağacı Yağı sayesinde cildi derinlemesine temizler ve tazeler. Kil içeriğiyle ciltteki pürüzlerin azalmasına, fazla yağın emilmesine yardımcı olur.

Dr C Tuna kil maskesi nasıl kullanılır?

Kil içeriği ile ciltteki pürüzlerin azalmasına ,fazla yağın emilmesini yardımcı olur.Kullanım: temiz cildinize,göz çevresi ve dudakları dışarıda bırakacak şekilde ince bir tabaka ha!inde uygulayın. Kuruyana dek bekleyin.Masaj yaparak temizleyin ve durulayın.Haftada 1-2kez kullanılabilir.

Çay ağacı yağı kil maskesi nasıl kullanılır?

Farmasi Çay Ağacı Yağı Kil Maskesi Kullanım Şekli Ürün ince bir tabaka halinde dudakların ve göz çevresinin dışarıda kalması sağlanarak tatbik edilmelidir. Ürünün haftada 1 – 2 kez uygulanması faydalı olacaktır. Uygulama ürünün cilde masaj yapar gibi tatbik edilmesi ile başlar cilt üzerinde kuruyana kadar devam eder.

Dr Tuna çay ağacı kil maskesi nasıl kullanılır?

Kullanım: Temiz cildinize, göz çevresini ve dudakları dışarıda bırakacak şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. Kuruyana dek bekleyin. Masaj yaparak temizleyin ve durulayın. Haftada 1-2 kez kullanılabilir.

Çay ağacı yağı kil maskesi nasıl yapılır?

Hint şifa kilini ve kaolin kilini bir kaseye koyun ve gül suyu ilave ederek karıştırın. Çay ağacı yağını da ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Temiz cildinize uygulayın, 15 dakika bekledikten sonra yıkayın.

Çay ağacı gece maskesi nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ Maskeyi temiz cildinize, parmaklarınızla, spatula ya da The Body Shop'un maske fırçası ile cildinize uygulayın. Göz çevresi ve dudak bölgesi için kullanmayın. Gece yatmadan uygulayın, sabah cilt temizliği rutininiz ile güne başlayın.İsterseniz haftada 2-3 kez, isterseniz günlük kullanın.

Kil maskesi ne için kullanılır?

Kil Maskesinin Faydaları Nelerdir?
  • Cildi kirden ve yağdan arındırır.
  • Siyah noktaların genişlemesini önler.
  • Cildi arındırdığı için daha parlak ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.
  • Gözenekleri temizlediği için, temizlendikten sonra üzerine uygulanacak ürünlerin daha hızlı ve derin emilmesine yardımcı olur.
Daha fazla öğe...