Ersağ vitamin nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ersağ vitamin nasıl kullanılır?
  2. Ersağ C vitamini nasıl kullanılır?
  3. Spirulina ne kadar tüketilmeli?
  4. Ersag C vitamini ne işe yarar?
  5. Besin destek ürünü nedir?

Ersağ vitamin nasıl kullanılır?

Ersağ Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, D Vitamini içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. 1 kutu 90 kapsül içerir. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa ikişer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Ersağ C vitamini nasıl kullanılır?

İçeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için günde 1 tane kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Spirulina ne kadar tüketilmeli?

Spirulina'nın belli bir takım hastalıklarda faydası vardır. Ancak bu, tek başına iyileştici özelliği vardır, anlamına gelmez. 2000-3000 mg arasında günlük kullanımı yeterlidir. 500mg lık tabletler halindedir. Gün içinde 4 ya da 5 kez alınabilir, ancak, kullanma talimatı mutlaka incelenmelidir.

Ersag C vitamini ne işe yarar?

🌱 C vitamini yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. 🌱 Ruh halinin sağlıklı olmasına yardımcı olmaktadır. 🌱 Felç ve inmeye karşı mücadele eder, oluşması riskini azaltmaya yardımcı olur. 🌱 Diyabet tedavisine destek olur ve yardım eder.

Besin destek ürünü nedir?

Besin destek ürünleri; (gıda takviyeleri, supleman ya da beslenme desteği olarak da sıklıkla kullanılmaktadır) vitamin ve minerallerin yüksek dozlara karşılık gelen miktarlarının hap, kapsül, şurup şeklinde kullanılabilir formları olarak tanımlanmakta ve beslenmede yer alan besinlere ek anlamına gelmektedir.