Karınca Yemi öldürür mü?

İçindekiler:

  1. Karınca Yemi öldürür mü?
  2. Karınca hangi ilaç öldürür?
  3. Karinca yemi ne ise yarar?
  4. Karınca Yemi nasıl çalışır?
  5. Karınca Granülü nasıl kullanılır?
  6. Karınca yemi ne kadar etkili?
  7. Karınca Yemi ne zaman etki eder?
  8. Zerobite hamam böceği yemi nasıl kullanılır?

Karınca Yemi öldürür mü?

Raid Karınca Yemi, karıncaları saklandıkları yerde öldürür ve 3 ay boyunca etkilidir.

Karınca hangi ilaç öldürür?

Detan karınca ilacı karıncaların geçiş yoluna uygulanabildiği gibi doğrudan karıncaların üzerinde de kullanılabiliyor. İçindeki bileşenler sebebiyle öldürücü etkilere sahip olan Detan karınca ilacı, kullanıldıktan sonra ilk yarım saat içinde etkisini gösteriyor.

Karinca yemi ne ise yarar?

Raid Karınca Yemi, karıncalar üzerinde 3 ay boyunca sürekli etkili, pratik, temiz, güvenli bir üründür. Evde bulunan veya dışarıdan gelebilecek karıncalardan sürekli korunmayı sağlar. Ellere bulaşmaz, etrafa yayılmaz, rüzgarda uçuşmaz. Karınca yem disklerinin deliklerinden geçer, yemleri yer ve/veya yuvasına taşır.

Karınca Yemi nasıl çalışır?

Karıncalar yem disklerinin deliklerinden geçer, çekici lezzetteki özel formüllü yemleri yer ve yuvasına taşır. Bir süre sonra kendisi ile birlikte tüm koloni yok olur. Yemleri yuvaya taşıdığından çok az miktarda karınca ölü olarak bunulur.

Karınca Granülü nasıl kullanılır?

Blattanex karınca granülü karıncaların görüldüğü yüzeylere, çatlak, yarık, delik, köşe, yuva girişleri ve diğer saklanma alanlarına sulandırılmadan direk serpme olarak uygulanır. Tam kontrol için 2-3 hafta sonra uygulama tekrar edilir. Blattanex karınca granülü içerdiği şeker sayesinde karıncalar için cezbedicidir.

Karınca yemi ne kadar etkili?

Raid Karınca Yemi, karıncaları saklandıkları yerde öldürür ve 3 ay boyunca etkilidir. İçindeki aktif madde ile temas etmenizi engelleyen özel bir tasarıma sahip olduğu için hem güvenli hem de pratiktir.

Karınca Yemi ne zaman etki eder?

Evde bulunan veya dışarıdan gelebilecek karıncalara karşı korunmayı sağlar. Raid Karınca Yemi, karıncaları saklandıkları yerde öldürür ve 3 ay boyunca etkilidir. İçindeki aktif madde ile temas etmenizi engelleyen özel bir tasarıma sahip olduğu için hem güvenli hem de pratiktir.

Zerobite hamam böceği yemi nasıl kullanılır?

Zerobite Böcek Yemi, güçlü etken maddesi ve yüksek cazibeye sahip çekicileri sayesinde böceklerle mücadelede etkilidir. İstasyon tipi ambalajıyla ihtiyaç olan bölgelerde kolayca uygulanır. Zerobite Böcek Yemini, dolap ve raf arkaları gibi bölgelere yerleştiriniz. Özellikle geçiş yollarını tercih ediniz.