Arabaya neden film çekilir?

İçindekiler:

  1. Arabaya neden film çekilir?
  2. Araba cam filmi kaç dakikada takılır?
  3. Cam filmi alırken nelere dikkat etmeli?
  4. Cam filmi faydalı mı?
  5. Cam filmi kaç gün sonra açılır?

Arabaya neden film çekilir?

Oto cam filmleri güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarını filtreler, izolasyon görevi yapar. İzolasyon işlemi sayesinde araç içindeki koltuk ve diğer ekipmanların güneşten etkilenmesini ve solmasını engeller. ... Olası bir kaza ya da farklı durumlarda kırılacak camın çevreye saçılacak şekilde kırılmasını engeller.

Araba cam filmi kaç dakikada takılır?

Camlar sökülmeden araç üzerinde yapıldığı için işlem ortalama 1 saatte tamamlanıyor. Ancak işçiliğinin kötü olması ve muhtemelen 1-2 yıl içerisinde cam açıldıkça deforme olacak olması da göz önünde bulundurulmalı.

Cam filmi alırken nelere dikkat etmeli?

Camdan iki metre geride durularak yapılacak gözle kontrolde dikkat edilecek kriterler: Cam filmi cama bir defada ve doğru olarak uygulandığında, optik bir bozukluk oluşmamalıdır. Camın berraklığı kaybolmamalıdır. Cam filminin altında toz, gözü rahatsız edici cisimler, hava kabarcıkları bulunmamalıdır.

Cam filmi faydalı mı?

Cam filmi, döşemenin solmasına ve deri, vinil renginin solmasına neden olabilecek sert güneş ışığını (UV) engeller ve otomobilinizin daha yeni görünmesini sağlamak için aracınızın iç kısımlarını çatlama ve çarpmalara karşı korur.

Cam filmi kaç gün sonra açılır?

Cam filmi cama uygulandıktan sonra, her cam filminin kuruma süresi vardır. Bu süreler güneş ve B sınıfı cam filmleri için 30 gün, A1 sınıfı cam filmleri için 45 gün ve A2 sınıfı cam filmleri için 90 gündür. Bu süre zarfında cam filmlerinin altında su kabarcıkları oluşabilir.