En iyi mor şampuan hangisi?

İçindekiler:

  1. En iyi mor şampuan hangisi?
  2. Sarı saçlılar hangi şampuanı kullanmalı?
  3. Mor şampuan hangi saça kullanılır?
  4. Mavi şampuan mı mor şampuan mı?
  5. Mor şampuan kullanırken normal şampuan kullanılır mı?

En iyi mor şampuan hangisi?

1. Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere. Ürettiği her ürünle adından söz ettirmeyi başaran Kerastase'nin bu ürünü en iyi mor şampuanlar listemizde ilk sırada yer alıyor. İlk kullanımdan itibaren saça nemlilik ve parlaklık kazandıran Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere, antioksidan bakımından zengin bir içeriğe sahip.

Sarı saçlılar hangi şampuanı kullanmalı?

Saçlarınızı soğuk, istediğiniz gibi sarı tonlarda tutmak için kesinlikle ilk önerilen şey mor şampuanlardır. Tonlayıcı saç maskeleri vs. de bulabilmeniz mümkün ancak en etkilisi mor şampuandır çünkü hemen etkisini görebiliyorsunuz.

Mor şampuan hangi saça kullanılır?

Mor şampuanı yalnızca sarı saç renkleri değil, gri ve beyaz saçlar, rengi açılan kumral saç renkleri de kullanabiliyor. Yani kumral veya açık kahve saç renginden daha açık tonlara geçiş yaptıysan ya da saç rengin üzerine açık tonda röfle, ombre, balyaj gibi işlemler yapıldıysa da mor şampuanı kullanabilirsin.

Mavi şampuan mı mor şampuan mı?

Mavi şampuan esmer ya da koyu renk saçlardan turuncu tonları çıkarırken, mor şampuan sarı saçta sararmalar belirdiğinde ideal bir seçenektir. Saçınızda turuncu veya kırmızı tonlar beliriyorsa, sizin için en iyi seçenek mavi şampuandır. ... Saçtaki sararmayı gidermek için ise mor şampuan kullanılır.

Mor şampuan kullanırken normal şampuan kullanılır mı?

Mor şampuan kullanımının diğer normal şampuan kullanımından farkı yok: Köpürt ve durula. Burada tek dikkat etmeniz gereken, en fazla haftada 2 kez kullanmanız gerektiği.