Hirudoid forte jel nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Hirudoid forte jel nedir ne işe yarar?
  2. Hirudoid Forte yüze sürülür mü?
  3. Hidroid krem nedir?
  4. Hidro jel krem nasıl kullanılır?

Hirudoid forte jel nedir ne işe yarar?

Morluk,çürük,kan oturması ve ödemin giderilmesi hızlı şekilde sağlayan Hirudoid Forte Jel, "burkulma, ezilme, eklemlerde su toplama ve şişme gibi hematomlu veya hematomsuz kapalı yaralar ve spor yaralanmalarında, yüzeysel flebitin lokal tedavisinde" reçete ediliyor.

Hirudoid Forte yüze sürülür mü?

Uygulama yolu ve metodu: Hastalıklı cilt bölgesine parmakla hafifçe yayılarak sürülür. Krem, şiddetli ağrılı yangı durumunda etkilenmiş bölgeye dikkatli bir şekilde yayılır ve bir sargı ile kapatılır. Bu tür durumlarda, krem cilde ovalayarak veya masaj yapılarak uygulanmamalıdır.

Hidroid krem nedir?

HİRUDOİD®, pıhtı oluşumunu engelleyen, oluşan pıhtıyı eriten ve yangıyı önleyen bir ajandır. HİRUDOİD®, kutuda, plastik burgulu kapaklı, içi sarı laklı, 40 g krem içeren, beyaz, metal tüp ambalajlarda sunulur. Karakteristik kokulu, beyaz veya açık bej renkli, emülsiyon şeklinde bir kremdir.

Hidro jel krem nasıl kullanılır?

Hyaluronik asit etkili bir nem başlayıcı ajandır ve cildin üst katmanlarını nemlendirir. E vitamini içerir. Kullanım Talimatı: Temizlenmiş cilde sabah ve akşam uygulayın ve nazikçe masaj yapın. Cilde uygunluğu dermatolojik olarak onaylanmıştır.