Nilüfer Dünya Dönüyor ne zaman?

İçindekiler:

  1. Nilüfer Dünya Dönüyor ne zaman?
  2. Dünya dönüyor şarkıyı kim söylüyor?
  3. Nilüfer kimdir vikipedi?
  4. Nilüfer Akbal nereli?
  5. Nilüfer Müslüm sözleri kimin?
  6. Sanatçı Nilüfer aslen nereli?
  7. Nilüfer Akbal kac yasinda?
  8. Nilüfer şarkısı kime aittir?
  9. Hatalarına bir nilüfer kimin?
  10. Şarkıcı Nilüfer Ermeni mi?
  11. Nilüfer Akbal kimdir nerelidir?
  12. Bana beni geri ver kim söylüyor?
  13. Geri ver sözleri kime ait?

Nilüfer Dünya Dönüyor ne zaman?

Dünya Dönüyor, sözleri ve müziği Tuğrul Dağcı'ya ait Nilüfer'in 1973 yılında seslendirdiği şarkı. Şarkıcının 1973 yılında 17 yaşındayken yaptığı ikinci 45'liğinde yer almıştır.

Dünya dönüyor şarkıyı kim söylüyor?

"Dünya Dönüyor", sözleri Fecri Ebcioğlu'na, müziği Marc Aryan'a ait 1968 aranjman Ajda Pekkan teklisi. Aryan'ın "Volage Volage" adlı şarkısına, Ebcioğlu tarafından yazılan Türkçe sözlerden oluşan "Dünya Dönüyor", Odeon Müzik etiketiyle çıkmıştı.

Nilüfer kimdir vikipedi?

Nilüfer Yumlu ya da bilinen adıyla Nilüfer (d. ), Türk şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. 1970'li yılların başından itibaren Türk pop müziğinin önde gelen yorumcularından biri oldu. 1972 yılında yayımladığı ilk 45'liğinin ardından, 1973'te “Dünya Dönüyor” ile asıl çıkışını yakaladı.

Nilüfer Akbal nereli?

Nilüfer Akbal (d. 1967, Muş, Varto), Türk Vatandaşı,Kürt ve Zaza kökenli ses sanatçısı. Kurmançça, Soranice, Zazaca, Türkçe ve Farsça) müzik anlayışıyla dikkat çeken bir sanatçıdır.

Nilüfer Müslüm sözleri kimin?

Müslüm Gürses Nilüfer/Sanatçılar

Sanatçı Nilüfer aslen nereli?

Tam adı: Nilüfer Yumlu. tarihinde İstanbul, Cihangir'de dünyaya geldi. Ticaretle uğraşan Cemil Yumlu ile ev hanımı Lütfiye Hanım'ın tek çocuğudur. 11 yaşında babasını kaybetti.

Nilüfer Akbal kac yasinda?

54 yaşında (1967) Nilüfer Akbal/Yaş

Nilüfer şarkısı kime aittir?

Müslüm Gürses'in `da Pasaj Müzik'ten Aşk Tesadüfleri Sever albümündeki, sözlerini Murathan Mungan'ın yazdığı, müziği Sunay Özgür'ün yaptığı şarkıdır. Ayrıca Zeynep Casalini'nin tarihinde çıkarttığı single'nin adıdır.

Hatalarına bir nilüfer kimin?

Zeynep Casalini Nilüfer/Sanatçılar

Şarkıcı Nilüfer Ermeni mi?

Nilüfer: Ermeni, Rum ya da Musevi Değilim.

Nilüfer Akbal kimdir nerelidir?

Nilüfer Akbal (d. 1967, Muş, Varto), Türk Vatandaşı,Kürt ve Zaza kökenli ses sanatçısı. Kurmançça, Soranice, Zazaca, Türkçe ve Farsça) müzik anlayışıyla dikkat çeken bir sanatçıdır.

Bana beni geri ver kim söylüyor?

Müslüm Gürses Nilüfer şarkı sözü Kırmızı Odada zaman zaman yayınlanan şarkılar duyguların en güzel tercümesi oluyor. Kırmızı Oda son bölümünde Müslüm Gürses'in Nilüfer adlı şarkısı herkesi duygulandırdı. Bana beni geri ver, Bir şansım olsun Müslüm Gürses şarkı sözleri haberimizde.

Geri ver sözleri kime ait?

Sözleri Melike Şahin, bestesi Melike Şahin & Canberk Ünsal ortak çalışması olan "Geri Ver"in düzenlemesi ise Cihan Mürtezaoğlu'na ait.