Çay ağacı yağı neye iyi gelir Ekşi?

İçindekiler:

  1. Çay ağacı yağı neye iyi gelir Ekşi?
  2. Çay ağacı yağı sivilceye nasıl kullanılır?
  3. Çay ağacı yağı nasıl kullanilir?
  4. Farmasi çay ağacı sos serum et beni nasıl kullanılır?

Çay ağacı yağı neye iyi gelir Ekşi?

ciltte sivilce, akne ve kiri çıkaran, saç derisinde kepeğe ve egzamaya iyi gelen, ağızda su ile çalkalama yapıldığında diş eti sorunlarında faydalı olabilen ve antiseptik özelliği ile anti bakteriyel özelliğe sahip yağ.

Çay ağacı yağı sivilceye nasıl kullanılır?

İki tatlı kaşığı bal içine 5 damla çay ağacı yağı ekleyin ve elde ettiğiniz karışımı, sivilceli bölgeye bir pamuk yardımı ile uygulayın. Birkaç dakika bekledikten sonra uygulanan bölgeyi su ile temizleyin. Günde 1 defa uyguladığınızda düzenli kullanımda sivilcelerin gittiğini ve lekelerin kalmadığını göreceksiniz.

Çay ağacı yağı nasıl kullanilir?

Çay Ağacı Yağı Nasıl Kullanılır? 50 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Bölgesel olarak kullanımı çok az miktarda alarak cilt sorunu üzerinde doğal çay ağacı yağı uygulanabilir.

Farmasi çay ağacı sos serum et beni nasıl kullanılır?

Bir kulak pamuğunu çay ağacı yağına batırın ve bununla direkt benin üzerine uygulama yapın. Ben yok olana kadar günde 2-3 defa uygulayabilirsiniz. Çay ağacı yağını sürmeden önce ilgili bölgeleri güzelce temizleyip kurutmayı unutmamalısınız. Tedavi sürecinin sonucu kişiden kişiye değişiklik gösterebilmektedir.