TAPDK başvurusu nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. TAPDK başvurusu nereye yapılır?
  2. Tekel ruhsatı harcı nereye yatırılır?
  3. Tekel ruhsatı nasıl alinir?
  4. TAPDK ücreti 2020 nereye yatırılır?
  5. Tekel ruhsat başvurusu nereye yapılır?
  6. Tapdk 2021 ücreti nereye yatırılır?

TAPDK başvurusu nereye yapılır?

İlk defa TAPDK satış belgesi almak isteyenler; aşağıdaki belirlenen evrakları tamamladıktan sonra başvuru formuna ulaşarak bilgilerini giriş yaparak kaydedecek ve çıktısını alarak evrağın kullanılacağı adresin bulunduğu ilçenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne başvurarak,başvuru işlemlerini ...

Tekel ruhsatı harcı nereye yatırılır?

Belge sahibi vatandaşlarımız ile Bakanlığımız il ve ilçe müdürlüklerinde satış belgesi iş ve işlemlerini yürütmekte olan tüm yetkili personele duyurulur.” 2021 yılı tekel ruhsatı yenileme ücretinin ödeme süresi uzatıldı. Ödemeler Ziraat Bankasına yapılmaktadır.

Tekel ruhsatı nasıl alinir?

Tekel Bayii Ruhsatı Almak İçin Gerekli Evraklar
  1. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı
  2. İş yeri sahibine ait adli sicil kaydı
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  4. Ruhsat bedelinin ödendiğini gösteren dekont.
  5. Vergi levhası

TAPDK ücreti 2020 nereye yatırılır?

Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan "Referans No" belirtilerek yapılabilmektedir.

Tekel ruhsat başvurusu nereye yapılır?

Tekel Bayii Ruhsatı Başvurusu Nasıl Yapılır? İlk defa tekel bayii ruhsatı başvurusu yapacak işletmelerin, öncelikli olarak Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı'nın resmi web sitesinde yer alan “Satış Belgesi İşlemleri” sayfasını ziyaret etmeleri gerekiyor.

Tapdk 2021 ücreti nereye yatırılır?

Yurt genelinde uygulanan koronavirüsle mücadele önlemleri çerçevesinde, sosyal etkileşimi en düşük seviyede tutarak gerek Bakanlığımız personelinin gerekse vatandaşlarımızın sağlıklarının korunması amacıyla, satış belgelerinin 2021 yılı süre uzatım işlemleri, sadece banka (Ziraat Bankası) kanalıyla belge bedeli ...