Vag com ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Vag com ile neler yapılabilir?
  2. VAG Kkl kablo nedir?
  3. Vagcom hangi araçlarda kullanılır?
  4. Volkswageni kim aldı?
  5. Passat gizli özellik açma zararlı mı?
  6. PSA araç nedir?
  7. BMW hangi markalara sahip?

Vag com ile neler yapılabilir?

Bu yazılım sayesinde VAG grubu araçların arıza tespitleri, daha önce vermiş olduğu arızalarını görüntüleyebilir, gerekli adaptasyonları gerçekleştirip aynı zamanda aracın beyninde bulunan tüm ünitelere erişerek olan özellikleri kontrol edip aktif edilebilecek özellikleri aktif edebiliyorsunuz.

VAG Kkl kablo nedir?

VAG Grubu için üretilmiş K-Line kablosudur. 2005 model ve altı araçlar için kullanılmaktadır. ... VAG Grubu araçlar dediğimiz Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda modellerinde teşhis ve gizli özellik açma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Not : 64 Bit işletim sistemleri ile çalışmaz.

Vagcom hangi araçlarda kullanılır?

Vagcom kablosu, Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda araçlar için Rosstech firması tarafından imal edilmiş, VCDS yazılımı ile çalışan bir OBD2 Arayüz kablosudur. Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda araçlarda Gizli Özellik Açma ve Arıza Tespit işlemlerinizi yapmanıza olanak sağlar.

Volkswageni kim aldı?

Almanya'da 78 yıl önce halka ucuz otomobil temini amacıyla kurulan Volkswagen (Almanca'da 'halkın arabası' demektir) hisselerinin yüzde 50.7'si Porsche ve Piech ailelerine, yüzde 20'si Aşağı Saksonya eyaletine yüzde 17'si ise Katar Holding'e ait.

Passat gizli özellik açma zararlı mı?

Gizli Özellik Açma İşleminin Zararı Var ? Gizli özellik açma işlemi bilgisayar ile yapılmakta ve tornavida dahi kullanılmamaktadır. Bu nedenle aracınıza zarar vermeyeceği gibi garantisini de bozmayacaktır. Bu nedenle gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

PSA araç nedir?

PSA, Avrupa'nın en büyük 2. otomobil üreticisidir. ... İsmi Peugeot Société Anonyme'nin kısaltmasıdır. Bünyesinde askeri araçlar üreten Panhard et Levassor'u da bulundurur. Şirket 2019 yılında 3.877.765 adet satış yapmıştır, söz konusu satışın 1.740.214 adedi grup bünyesinde bulunan Peugeot'ya aittir.

BMW hangi markalara sahip?

BMW Grup, BMW, Rolls Royce ve Mini'ye sahip.