Aşti Havalimanı nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Aşti Havalimanı nasıl gidilir?
  2. Etimesgut dan Havalimanı nasıl gidilir?
  3. BelkoAir Aşti Esenboğa kaç dakika?
  4. Ankaradan esenboğaya nasıl gidilir?
  5. Ankara Havalimanından YÖK e nasıl gidilir?
  6. Esenboğa Havalimanı Yenimahalle nasıl gidilir?
  7. Ankara Etimesgut havaalanı nerede?
  8. Belko Air Esenboğa Kızılay kaç dakika?
  9. Esenboğa havalimanı Kızılay arası kaç dakika?
  10. Ankara havaalanından otobüs terminaline nasıl gidilir?

Aşti Havalimanı nasıl gidilir?

AŞTİ Otobüs Terminalinden Esenboğa Havalimanı'na Ticari Taksiler ile kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsniz. AŞTİ (Ankara Otogar) Esenboğa Havalimanı arası mesafe yaklaşık 33 km dir. AŞTİ Otobüs Terminali ile Esenboğa Havalimanı arası taksi ücreti yaklaşık 1 TL arasındadır.

Etimesgut dan Havalimanı nasıl gidilir?

Esenboğa Havalimanı'ndan Etimesgut'a toplu ulaşım araçları ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Taksi ile ulaşım ücreti ise 150-175 TL tutmaktadır. Etimesgut, Ankara'nın merkezi bir ilçesi olduğundan, Türkiye'nin her şehrinden otobüs ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

BelkoAir Aşti Esenboğa kaç dakika?

442-A Belkoair AŞTİ Esenboğa Havalimanı arası Yolculuk Süresi: Belkoair Otobüsleri Aşti şehir merkezinden yaklaşık 50 dakika içerisinde Esenboğa Havalimanı'na ulaşmaktadır (yol durumu, trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişkenlik göstermektedir).

Ankaradan esenboğaya nasıl gidilir?

Ankara Esenboğa Havaalanına ulaşım; 442 hat numaralı EGO Otobüsleri, 19 Mayıs stadyumu B kapısı önünden hareket eden Belko otobüsleri ve taksi ile sağlanabilmektedir. İç ve Dış hat gelen ve giden yolcu katlarında ayrılmış taksi alanlarında 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.

Ankara Havalimanından YÖK e nasıl gidilir?

Terminal önünden Sıhhıye - Bilkent minibüslerini kullanabilirsiniz. Havaalanından Ulaşım: EGO 442 numaralı HAVAALANI - AŞTİ - KIZILAY otobüslerini kullanarak Kızılay ya da AŞTİ üzerinden aktarma yaparak kurumumuza ulaşabi​lirsiniz.

Esenboğa Havalimanı Yenimahalle nasıl gidilir?

Ankara Esenboğa Havaalanına ulaşım; 442 hat numaralı EGO Otobüsleri, 19 Mayıs stadyumu B kapısı önünden hareket eden Belko otobüsleri ve taksi ile sağlanabilmektedir. İç ve Dış hat gelen ve giden yolcu katlarında ayrılmış taksi alanlarında 7 gün 24 saat hizmet verilmektedir.

Ankara Etimesgut havaalanı nerede?

Etimesgut Havaalanı, Ankara'nın 10 km batısında yer alan hava limanıdır. Türk Hava Kurumu ve Türk Hava Kuvvetleri tarafından ortaklaşa kullanılmaktadır.

Belko Air Esenboğa Kızılay kaç dakika?

442-K Belkoair KIZILAY Esenboğa Havalimanı arası Yolculuk Süresi: Belkoair Otobüsleri Kızılayi şehir merkezinden yaklaşık 55 dakika içerisinde Esenboğa Havalimanı'na ulaşmaktadır (yol durumu, trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişkenlik göstermektedir).

Esenboğa havalimanı Kızılay arası kaç dakika?

Kızılay konumundan Esenboğa Havalimanı konumuna Otobüs - 442-3 ile gitmek 35 dk sürer.

Ankara havaalanından otobüs terminaline nasıl gidilir?

Seçenek: BelkoAir otobüsleri ile; >>> Ankara Esenboğa Havalimanından AŞTİ' ye (Ankara Otogar) gitmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen BelkoAir Havalimanı Otobüslerini kullanabilirsiniz.( AŞTİ : Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmesi, Otogar, Ankara Otobüs terminali ) Esenboğa Havalimanı iler AŞTİ ( ...