Dsmart internet fatura nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Dsmart internet fatura nasıl öğrenebilirim?
  2. D-Smart abone numarası nerede yazar?
  3. D-smart şirketi kimin?
  4. D-smart hangi uydu üzerinden yayın yapıyor?
  5. Internet faturası nasıl öğrenilir?
  6. D Smart için çanak anten gerekli mı?

Dsmart internet fatura nasıl öğrenebilirim?

D-Smart fatura bilgilerinizi Online İşlemler' den kolayca öğrenebilir, kredi kartınız ile anında ödeyebilirsiniz. Ayrıca 08 sesli yanıt sistemi üzerinden 3'ü tuşlayarak fatura menüsüne ulaşabilir ve buradan da 1'i tuşlayarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

D-Smart abone numarası nerede yazar?

D-Smart faturanızda Abone No alanında yazan abone numarası sizin numaranızdır.

D-smart şirketi kimin?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.

D-smart hangi uydu üzerinden yayın yapıyor?

D-Smart, Demirören Holding'in sahibi olduğu, 2006 yılında çalışmalarına başlanan ve 'de hizmete sokulan bir dijital yayın platformudur. Yayınlarını Türksat 3A ve Türksat 4A uyduları üzerinden yapmaktadır.

Internet faturası nasıl öğrenilir?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

D Smart için çanak anten gerekli mı?

D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısı, unıversal lnb, çanak anten ve kablolama yeterlidir. ... Turksat 2A/3A uydusu için minimum 60 cm çanak, UNIVERSAL LNB, D-Smart uyumlu dijital uydu alıcınız ve kablolama gereklidir.