NAC nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. NAC nedir ne işe yarar?
  2. NAC 900 nedir ne için kullanilir?
  3. Dexpass ne işe yarar?
  4. Dexpass ağrı kesici midir?
  5. Mucovit C de ne kadar C vitamini var?
  6. C Vitamini balgam söktürür mü?

NAC nedir ne işe yarar?

NAC; kurşun, civa, arsenik gibi ağır metal hasarı varsa onun da tedavisinde kullanılmaktadır. Radyasyon, kemoterapi ve pestisitlerin zararlı etkilerini vücuttan atmaya yardımcı olmaktadır. Bronşit, KOAH gibi akciğer hastalıklarının tedavisinde iyi bir destektir NAC !

NAC 900 nedir ne için kullanilir?

14 yaş üzerindeki ergenlerde ve erişkinlerde; Solunum yollarını ilgilendiren hastalıklarda artmış sekresyonu azaltmak ve atılımı kolaylaştırmak amacıyla günde 1 kez efervesan tablet uygulanır. Parasetamol zehirlenmesinde, yükleme dozu; 140 mg/kg, idame dozu ise; 4 saatte bir 70 mg/kg (toplam 17 doz) olarak önerilir.

Dexpass ne işe yarar?

Parasetamol ağrı kesici olarak çeşitli ağrıların tedavisinde ve ateşli hastalıklarda ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılır. DEXPAS, kas ve iskelet sistemi ağrıları, adet ağrıları, diş ağrısı ve ameliyat sonrası ağrılar gibi hafif ve orta şiddetli ağrıların tedavisinde kullanılır.

Dexpass ağrı kesici midir?

Deksketoprofen trometamol S-(+)-2-(3-benzoilfenil) propiyonik asidin trometamin tuzu, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (nonsteroidal antiinflamatuvar ilaçlar = NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Mucovit C de ne kadar C vitamini var?

MUCOVİT-C 900/300 mg efervesan tablet Ağızdan alınır. Etkin maddeler: Her bir efervesan tablet 900 mg asetilsistein ve 300 mg askorbik asit içerir. Yardımcı maddeler: Peg 6000, povidon K-30, sukraloz (E 955), sodyum klorür, mono sodyum sitrat, sodyum hidrojen karbonat ve limon aroması.

C Vitamini balgam söktürür mü?

Bildiğimiz gibi C vitamini, soğuk algınlığı ve öksürük semptomlarını hafifletebilir ve bu durum da aşırı balgam üretiminin neden olduğu tıkanıklığı gidermeye yardımcı olur.