Yapı Kredi Mobil Şube Şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi Mobil Şube Şifre Nasıl Alınır?
  2. Yapı Kredi Mobil kredi nasıl kullanılır?
  3. Yapı Kredi numara değişikliği nasıl yapılır?
  4. Yapı Kredi Akıllı Şifre onayı nedir?

Yapı Kredi Mobil Şube Şifre Nasıl Alınır?

Tek Şifre'nizi yapikredi.com.tr, Yapı Kredi Mobil ya da World Mobil uygulamasında yer alan Şifre Al/Şifremi unuttum adımından anında oluşturabilirsiniz. İnternet/mobil şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil kredi nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanabilirim?
  1. Yapı Kredi Mobil / Bireysel İnternet Şubesi üyesi olmanız gerekmektedir. ...
  2. Onaylı kredilerinizi veya ön onaylı kredi limitlerinizi Krediler menüsündeki Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından kullanabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Yapı Kredi numara değişikliği nasıl yapılır?

Akıllı SMS numara değişikliği nasıl yapılır? Akıllı SMS'te kayıtlı numaranız halen aktif ise, İnternet Şubesi'ne giriş yaptıktan sonra Ayarlarım/Akıllı Şifre İşlemlerim/Akıllı SMS/Akıllı SMS no değişikliği menüsünde mevcut numaraya gelecek olan onay şifresi ile ya da ATM onayı ile değişiklik yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Akıllı Şifre onayı nedir?

Akıllı Şifre* ailesinden biri olan "Akıllı SMS", İnternet Şubesi'na giriş ve işlem onaylama sırasında cep telefonunuza "Tek Kullanımlık Onay Şifresi" gönderme sistemidir. Akıllı SMS tarafından üretilen beş haneli ve tek kullanımlık bu şifreleri, siz ya da bir başkası ikinci bir kez daha kullanamaz.