Kaç tane Voyage otel var?

İçindekiler:

  1. Kaç tane Voyage otel var?
  2. Voyage ETS nin mi?
  3. Voyage otel nerelerde?
  4. Voyage Bodrum kaç odalı?
  5. Voyage Sorgun kaç yıldızlı?
  6. Istanbul Radisson Blu Hotel kimin?
  7. Radisson Blu Hotel Trabzon sahibi kim?
  8. Be Premium Hotel kimin?
  9. Voyage Torba kaç yıldızlı?

Kaç tane Voyage otel var?

Bu bölümlere 16 yaşından küçükler alınmıyor. ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, müşteri tercihleri doğrultusunda oluşturdukları yeni konseptlerle toplam 5 otelden oluşan Voyage zincirinde yüzde 98 doluluğa ulaştıklarını söyledi.

Voyage ETS nin mi?

1968 doğumlu Mehmet Ersoy, ETS Tur ve Maxxroyal otellerin sahibidir. Mehmet Ersoy'un ikiz kardeşinin ismi ise Murat Ersoy'dur. Atlasjet ve Voyage Turizm de Ersoy kardeşlere aittir. ... Atlasjet ve Voyage Turizm'in kontrolü Murat Ersoy'a geçerken Mehmet Ersoy'da ise ETS Tur ve Max royal otelleri kalmıştı.

Voyage otel nerelerde?

Bodrum'un Türkbükü bölgesinde konumlanan Voyage Göltürkbükü, denizi, doğası ve huzurlu atmosferiyle misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi vadediyor.

Voyage Bodrum kaç odalı?

Bu otel 150 odalıdır.

Voyage Sorgun kaç yıldızlı?

Club Voyage Sorgun Otel misafirlerine 5 yıldızlı konfor sunan bir sahil otelidir.

Istanbul Radisson Blu Hotel kimin?

Radisson Blu İstanbul – Pera, yüzde 100 öz sermaye ile kurulmuş bir Dilek Holding yatırımıdır. Dilek Holding, 12 yıldır Sheraton Çeşme Hotel'in kurucusu, yatırımcısı ve işletmecisi olarak turizm sektöründe kaliteli hizmet veren bir holding konumuna sahiptir.

Radisson Blu Hotel Trabzon sahibi kim?

Radisson Blu Hotel, Trabzon'un sahibi Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamada ise, “Radisson Blu Hotel, Ordu'nun başarılı açılışından sonra, yeni açılacak Radisson Blu Hotel, Trabzon ile Carlson Rezidor Hotel Group'taki portföyümüzü genişletmekten memnuniyet duyuyoruz.

Be Premium Hotel kimin?

Bazı şirketlerine el koyuldu. İddiaların odağındaki Paramount Otel ise, “Duja Otel” grubuna dahil oldu ve ismi Be Premium olarak değiştirildi. Otelin yeni sahibi ise, Şaban Kayıkçı isimli bir işadamı…

Voyage Torba kaç yıldızlı?

Otelin Konumu Voyage Torba - All Inclusive, Bodrum (Torba) konaklamanızda, Torba Plajı ile birkaç dakika mesafede ve Pedasa Ruins yakınında sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı resort otel, Bodrum Pazarı ve Bodrum Amfi Tiyatrosu civarındadır.