Blefaritto 100 ml ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Blefaritto 100 ml ne işe yarar?
  2. TTO soft göz şampuanı nedir?
  3. Blefaritto ne demek?
  4. BlefaroShampoo nedir niçin kullanılır?
  5. Blefaritto göz Şampuanı 100 ml nasıl kullanılır?
  6. Blefaritto 45 ml nasıl kullanılır?
  7. TTO göz çevresi şampuanı ne işe yarar?
  8. TTO göz jeli ne işe yarar?
  9. Blefaritto göz mendili ne ise yarar?
  10. Kirpik diplerindeki iltihap nasıl geçer?
  11. Blefaritto göz çevresi şampuanı nasil kullanilir?
  12. Blefaritto göz çevresi jeli nasıl kullanılır?
  13. TTO Thermal göz çevresi şampuanı nasıl kullanılır?
  14. TTO Thermal göz şampuanı nasıl kullanılır?
  15. TTO göz jeli nasıl kullanılır?
  16. TTO Thermal Eyelid and eyelashes gel ne işe yarar?
  17. Blefaritto şampuan nasıl kullanılır?
  18. Blefastop Plus göz mendili nasıl kullanılır?

Blefaritto 100 ml ne işe yarar?

Ürün Özellikleri: Kaş, kirpik ve özellikle göz çevresinin temizliğinde kullanılır. Göz çevresindeki kiri, kepeği ve makyaj kalıntılarını temizlemeye çalışır. Parfüm, paraben ve SLS içermez.

TTO soft göz şampuanı nedir?

Özellikle göz çevresi, kaş ve kirpiklerin hijyenine özel şampuandır. Hassas bölgedeki kepek, kir ve makyaj artıklarının temizliğine yardımcı olur. Bu ürün yardımcı bir temizleme ürünüdür.

Blefaritto ne demek?

BLEFARİT (Göz kapağı iltihabı) HAKKINDA Blefarit, genel olarak göz kapaklarının iltihaplanmasıdır. Göz kapağında kirpik dibi iltihaplanması sonucu yaşanan ve kronikleşmeye yatkın bir hastalıktır. Her yaş grubunda sıklıkla görülür. Bu hastalık göz kuruluğu ve kirpik batması hastalığı ile birlikte seyredebilir.

BlefaroShampoo nedir niçin kullanılır?

BlefaroShampoo 40 ml - Göz Kapağı ve Kirpik Temizleyici Göz kapağı ve kirpiklerin hijyeni için uygulanan alerjik olmayan bir temizleyicidir.

Blefaritto göz Şampuanı 100 ml nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Göz şampuanı ile göz kapaklarına, kirpiklere, kaş ve çevresine 1-2 dk masaj yapılması önerilir. Aralarda eller ılık su ile hafif ıslatarak ve köpürterek masaja devam edilir. Sonrasında ılık su ile durulama yapılır.

Blefaritto 45 ml nasıl kullanılır?

TTO Blefaritto Göz Şampuanını kullanmadan önce eller yıkanarak mutlaka temizlenmelidir . Tek doz BlefariTTO göz şampuanıyla göz kapaklarınıza, kirpiklerinize, kaşınıza ve çevresine 1-2 dk masaj yapınız. Aralarda elinizi ılık su ile hafif ıslatarak ve köpürterek masaja devam ediniz. Sonrasında ılık su ile durulayınız.

TTO göz çevresi şampuanı ne işe yarar?

Etkili göz şampuanı kapak ve kirpiklerde günlük bakım, temizlik, hijyeni destekler. Gözleri tahriş etmez, yakmaz ve kapak, çevresinde yağ, b,r,kinti, kir ve makyaj kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olur. TTO Blefaritto Göz Şampuanı 45 ml, cilt ile uyumlu ürün nemlendirici ve besleyici özelliklidir.

TTO göz jeli ne işe yarar?

Cevap: Demodex parazitlerinin yoğunluğunu azaltarak Blefaritin tedavisine destek olur. Kaşıntı, kızarıklık, çapaklanma gibi sorunlarda bariyer oluşturarak tedaviye yardımcı olur. İçeriğinde Tea Tree Oil ( Çay Ağacı Yağı ) vardır.

Blefaritto göz mendili ne ise yarar?

TTO Blefaritto Swap Göz Mendili, yapısında barındırdığı pantenol ile ekstra nem sağlar, yenileyici ve kırışıklıkları azaltıcı etki sunar. Göz çevresindeki çapakların ve kir, salgıların giderilmesi noktasında etkili bakımı destekler.

Kirpik diplerindeki iltihap nasıl geçer?

Blefarit tedavisinde kirpik diplerinin temizlenmesi nemlidir. Şampuanlarla temizleme yapılır. Eğer enfeksiyon varsa enfeksiyona yönelik antibiyotikli kremler kirpik diplerine uygulanması gerekmektedir. Yine suni gözyaşları yardımcı tedavi olarak blefaritin tedavisinde kullanılmaktadır.

Blefaritto göz çevresi şampuanı nasil kullanilir?

Uygulanan Bölge: Göz kapağı, kaş ve kirpiklerde uygulanır. Kullanım Şekli: Göz şampuanı ile göz kapaklarına, kirpiklere, kaş ve çevresine 1-2 dk masaj yapılması önerilir. Aralarda eller ılık su ile hafif ıslatarak ve köpürterek masaja devam edilir. Sonrasında ılık su ile durulama yapılır.

Blefaritto göz çevresi jeli nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam az miktardaki jelin göz çevresine masaj yapılarak yedirilmesi yeterlidir. Durulama gerektirmez. Kullanmadan önce bölgenin Blefaritto Göz Şampuanı ile yıkanıp temizlenmesi önerilir.

TTO Thermal göz çevresi şampuanı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Az miktarda şampuan göz çevresi, göz kapağı, kaş ve kirpik gibi hassas bölgelere 1-2 dakika masaj yaparak uygulanır. Sonrasında durulanarak uygulama tamamlanır. Kullanmadan önce el temizliğine özen gösterilmesi önerilir.

TTO Thermal göz şampuanı nasıl kullanılır?

  1. TTO Thermal Göz Şampuanı 45 ml.
  2. Özellikle göz çevresi, kaş ve kirpiklerin hijyenine özel şampuandır. Hassas bölgedeki kepek, kir ve makyaj artıklarının temizliğine yardımcı olur. ...
  3. Kullanım Şekli:
  4. TTO şampuan göz, kaş, kirpik gibi hassas bölgelere 1-2 dakika masaj yapılarak sonrasında durulanarak uygulanır.

TTO göz jeli nasıl kullanılır?

Göz,göz çevresi,göz kapağı,kaş ve kirpik temizliği için özel olarak üretilmiştir. KULLANIM ŞEKLİ: Sabah ve akşam az miktardaki jelin göz çevresine masaj yapılarak yedirilmesi yeterlidir. Durulama gerektirmez.

TTO Thermal Eyelid and eyelashes gel ne işe yarar?

Göz, göz çevresi, göz kapağı, kaş ve kirpik temizliği için özel olarak üretilmiştir. Sabah ve akşam az miktardaki jelin göz çevresine masaj yapılarak yedirilmesi yeterlidir. Durulama gerektirmez.

Blefaritto şampuan nasıl kullanılır?

Uygulanan Bölge: Göz kapağı, kaş ve kirpiklerde uygulanır. Kullanım Şekli: Göz şampuanı ile göz kapaklarına, kirpiklere, kaş ve çevresine 1-2 dk masaj yapılması önerilir. Aralarda eller ılık su ile hafif ıslatarak ve köpürterek masaja devam edilir. Sonrasında ılık su ile durulama yapılır.

Blefastop Plus göz mendili nasıl kullanılır?

Her göz için tek bir mendil kullanın. Kullanım sonrasında ellerinizi yıkayın. Uygulamadan sonra gözünüzü suyla durulamayın. Bu ürünün kullanımıyla ilişkili bilinen bir yan etkisi yoktur.