Turkcell Dünya Tarifesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Dünya Tarifesi ne kadar?
  2. Turkcell Akıllı Dünya tarifesi nasıl iptal edilir?
  3. Alo Dünya 1 saat hangi ülkeleri kapsıyor?
  4. Alo Dünya 3 saat hangi ülkeleri arar?
  5. Akıllı Dünya 1 grup nedir?
  6. Akıllı Dünya 2 grup nedir?

Turkcell Dünya Tarifesi ne kadar?

itibari ile, Akıllı Dünya Tarifesi ile artık Avantaj ülkelerinde (Avrupa, Amerika, Çin, KKTC, Rusya dahil 56 ülkede) her 30 dakika konuşma 25 TL , her 100 MB internet 25 TL olarak kullanım yapabileceksiniz. Dakikalarınızı SMS olarak da kullanabilirsiniz.

Turkcell Akıllı Dünya tarifesi nasıl iptal edilir?

Bu özelliği iptal etmek için IPTAL SUPERYURTDISI yazıp 2200'a gönderilebilir. İptal edildiğinde, özellikle başka bir paket tercihi yapılmadığı durumda Akıllı Dünya Tarifesi devreye girer.

Alo Dünya 1 saat hangi ülkeleri kapsıyor?

, Kosova, Küba, Libya, Lihtenstayn, Madagaskar, Makedonya, Maldivler, Mayotte, Monako, Moritanya, Myanmar (Burma), Orta Afrika Cumhuriyeti, P. Yeni Gine, Sao Tome, Senegal, Sırbistan, Somali, Somali Demokratik Cumhuriyeti, Tunus, Zimbabve.

Alo Dünya 3 saat hangi ülkeleri arar?

, Kongo, Kongo Cumhuriyeti, Kosova, Küba, Libya, Lihtenstayn, Madagaskar, Makedonya,Maldivler, Mali, Mayotte, Monako, Moritanya, Myanmar (Burma), Orta Afrika Cumhuriyeti, P. Yeni Gine, Sao Tome, Senegal, Sırbistan, Somali, Somali Demokratik Cumhuriyeti, Suriye, Tunus, Zimbabve.

Akıllı Dünya 1 grup nedir?

Grup - İnternet. ​Kullanımla otomatik devreye giren Akıllı Dünya Tarifesi sayesinde rahat rahat internete girebilirsiniz. Akıllı Dünya Tarifesi paketsiz yurt dışı kullanımlarınızda otomatik devreye girer, katılmak için ek hiçbir işlem yapmanıza gerek yoktur. ...

Akıllı Dünya 2 grup nedir?

Akıllı Yurt Dışı Dünyası sayesinde yurt dışında rahat rahat konuşup internete girebilirsiniz. Konuşma yaparsanız konuşma, SMS atarsanız SMS paketi tanımlanır. ... Hiçbir kullanım yapmazsaniz hiçbir ücret yansıtılmaz.