Torbalı ya İZBAN var mı?

İçindekiler:

  1. Torbalı ya İZBAN var mı?
  2. İzmir İZBAN nerelere gidiyor?
  3. İZBAN en son saat kaç?
  4. İZBAN Selçuk kaç saat?
  5. Torbalı'dan Alsancağa nasıl gidilir?
  6. Torbalı'ya hangi otobüs gider?
  7. İZBAN nerelerden geçiyor?
  8. Izmir'den Selçuk'a Izbanla nasıl gidilir?
  9. İZBAN Selçuk'a gider mi?
  10. Izmir Torbalıya hangi otobüs gider?
  11. Izbanla konağa nasıl gidilir?

Torbalı ya İZBAN var mı?

İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler bu sabah 05.25'te Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. ÜLKEMİZİN en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı bu sabah törensiz olarak hizmete açıldı.

İzmir İZBAN nerelere gidiyor?

İZBAN Güzergah Hattı ve Aktarma İstasyonları Halkapınar ve Hilal istasyonlarından İzmir metrosuna; Alsancak, Biçerova, Cumaovası, Çiğli, Egekent, Esbaş, Halkapınar, Hatundere, Kemer, Mavişehir, Menemen, Salhane, Sarnıç, Semt Garajı, Şirinyer, Turan ve Ulukent istasyonlarından otobüslere aktarma yapılabilmektedir.

İZBAN en son saat kaç?

En kalabalık olan üçüncü şehir olan İzmir'de hizmet veren ulaşım vasıtasının kimi zaman hafta içi ve hafta sonu sefer saatleri farklılık göstermektedir. Genel olarak bakıldığı zaman ulaşım piyasasındaki İZBAN mesaisi sabah saatlerinde 05.20 ile başlar. 01.23'te son bularak hizmetini sonlandırır.

İZBAN Selçuk kaç saat?

Tepeköy'den Selçuk'a İzban ile seyahat yaklaşık 23 dakika sürmektedir.

Torbalı'dan Alsancağa nasıl gidilir?

Torbalı'dan Alsancak'a İzban ile seyahat yaklaşık 60 dakika sürmektedir. Toplam 16 istasyon vardır. Günlük karşılıklı 46 sefer vardır.

Torbalı'ya hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Torbalı yakınından geçiyor: 701, 712, 722, 727, 770, 783, 795.

İZBAN nerelerden geçiyor?

Kuzey aksındaki 19 istasyon Salhane, Bayraklı, Turan, Naldöken, Alaybey, Karşıyaka, Nergiz, Demirköprü, Şemikler, Mavişehir, Çiğli, Ata Sanayi, Egekent, Ulukent, Egekent-2, Menemen, Hatundere, Biçerova ve Aliağa.

Izmir'den Selçuk'a Izbanla nasıl gidilir?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Selçuk'a ulaşım: İZBAN treni havalimanından da geçiyor. Tepeköy yönünde İZBAN'a binmeniz gerekiyor. Tepeköy'de inip aynı noktada Selçuk trenine aktarma yapıyorsunuz. İZBAN hattının ilk treni Tepeköy'den Selçuk'a 06.40'te kalkıyor.

İZBAN Selçuk'a gider mi?

İzban A.Ş. Aliağa-Selçuk arasındaki 136 kilometrelik banliyö hattında işletmecilik yapan İZBAN'ın güzergah boyunca 41 istasyonu yer almaktadır. Aliağa-Menemen arası Kuzey aksı, Menemen-Cumaovası arası merkez aks, Cumaovası-Tepeköy-Selçuk arası güney aksı olarak anılır.

Izmir Torbalıya hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Torbalı Tren / İzban İstasyonu yakınından geçiyor: 701, 712, 714, 770, 795.

Izbanla konağa nasıl gidilir?

Konak'a İZBAN ile gitmek isteyen yolcuların Alsancak durağında, tren ile gitmek isteyen yolcuların da Basmane durağında inmeleri gerekmektedir. İzmir Metro ile gitmek isteyen yolcular ise Konak durağında inmelidir. Konak'a İzban, tren ve metro ile ulaşım ücreti ortalama 3-4 TL'dir.