2021 Ziraat Bankası sınavları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 Ziraat Bankası sınavları ne zaman?
  2. Banka sınavları ne kadar sürer?
  3. Iş bankası sınavı ne zaman?
  4. Halkbank 2021 sınavı ne zaman?
  5. Halk bankası banko asistanı nedir?

2021 Ziraat Bankası sınavları ne zaman?

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirilecektir. Banka, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir. Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Banka sınavları ne kadar sürer?

Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır. Yazılı sınav 3 bölümden oluşmaktadır. Sınav tek bir oturum halinde gerçekleştirilecek olup, toplam soru sayısı 160 adet ve toplam sınav süresi 180 dakikadır.

Iş bankası sınavı ne zaman?

Verilen bilgilere göre alım öncesi yapılacak sınav, Pazar gününde gerçekleşecek. Yapılacak başvuruların süresi ise 29 Ağustos 2021 Pazar gününe kadar devam edecek.

Halkbank 2021 sınavı ne zaman?

Halkbank sınavı yazılı aşaması; 5 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfaolmak üzere 5 farklı sınav merkezinde gerçekleştirildi. Halkbank sınav sonuçlarının https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr/ adresinden yayınlanacak.

Halk bankası banko asistanı nedir?

Banko asistanı, bankaların gişelerinde bulunan ve hesap açma, kapama, havale, EFT, para çekme, para yatırma, çek ve senet işlemleri gibi daha sayısız işlemi gerçekleştirmekle yetkili banka elemanlarıdırlar.