TAPDK devredilebilir mi?

İçindekiler:

  1. TAPDK devredilebilir mi?
  2. Içki ruhsatı nerelere verilir?
  3. TAPDK ruhsatını kim verir?
  4. İçki ruhsatı ne kadara mal olur?
  5. Alkol Satış belgesi nasıl alınır?
  6. Eve işyeri ruhsatı nasıl alınır?
  7. Tekel Ruhsatı almak için ne yapmak gerekiyor?
  8. Tekel ruhsatı almak kaç lira?
  9. Tapdk mesafe ölçümünü kim yapar?
  10. Kahveler okula kaç metre?

TAPDK devredilebilir mi?

TAPDK SATIŞ BELGESİ İZNİ DEVREDİLEBİLİR Mİ? Bu işletme sahipleri işletmelerini birinci ve ikinci derece kan hısımlarına devredebilir. Ancak devir alanlar devreden kişi ile hısım olduklarına dair resmi belgeleri ibraz etmek zorundadırlar.

Içki ruhsatı nerelere verilir?

B-İÇKİLİ YERİN AÇMAK İÇİN BAŞVURU VE İSTENECEK BELGELER NELERDİR? Yönetmeliğin 12'nci maddesine göre, içkili yer açmak ve işletmek isteyen gerçek kişinin bizzat kendisi, şirket veya diğer özel hukuk tüzel kişilerinin yetkili temsilcisi, dilekçe ile mahallin en büyük mülki amirine başvurur.

TAPDK ruhsatını kim verir?

Alkollü içki ithalatçısı X firmasının Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş Dağıtım Yetki Belgesi mevcuttur.

İçki ruhsatı ne kadara mal olur?

Açık içki satış belgeleri için il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 2 bin 40 lira, diğer mahallerde 785 lira bedel ödenecek.

Alkol Satış belgesi nasıl alınır?

İlk defa TAPDK satış belgesi almak isteyenler; aşağıdaki belirlenen evrakları tamamladıktan sonra başvuru formuna ulaşarak bilgilerini giriş yaparak kaydedecek ve çıktısını alarak evrağın kullanılacağı adresin bulunduğu ilçenin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne başvurarak,başvuru işlemlerini ...

Eve işyeri ruhsatı nasıl alınır?

İş yeri açma ve çalışma ruhsatını almak için iş yeri adresinin bağlı olduğu vergi dairesine başvuruda bulunulması gerekiyor. Bu başvuru neticesinde talep edilen belgeler kurumdan kuruma farklılık gösterebilir.

Tekel Ruhsatı almak için ne yapmak gerekiyor?

Tekel Bayii Ruhsatı Almak İçin Gerekli Evraklar
  1. İş yeri açma ve çalışma ruhsatı
  2. İş yeri sahibine ait adli sicil kaydı
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  4. Ruhsat bedelinin ödendiğini gösteren dekont.
  5. Vergi levhası
BE

Tekel ruhsatı almak kaç lira?

Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli lira olacak. Perakende satış belgelerinin bedeli ise il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 490 lira, ilçe merkezlerinde 325 lira, diğer mahallerde 120 lira olarak uygulanacak.

Tapdk mesafe ölçümünü kim yapar?

222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamına girmeyen eğitim-öğretim kurum ve tesisleri ile öğrenci yurtları ve (a) bendinde belirtilen yerler için mahallî şartlar dikkate alınarak belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde belediye meclisi, bu sınırlar dışında il ...

Kahveler okula kaç metre?

Önceki yönetmeliği yürürlükten kaldıran düzenlemeye göre, meyhane, kahvehane, bar, elektronik oyun merkezleri gibi yerler, ve içkili yerler ile okul binaları arasında kapıdan kapıya en az 100 metre uzaklığın bulunması zorunlu olacak. Bu uzaklık, yürürlükten kaldırılan yönetmelikte 200 metreydi.