Superonline modem nasıl sıfırlanır?

İçindekiler:

  1. Superonline modem nasıl sıfırlanır?
  2. Superonline modem ayarlarına nasıl girilir?
  3. Turkcell Superonline şifre değiştirme nasıl yapılır?
  4. Huawei modem web sayfasına nasıl giriş yapabilirim?
  5. Superonline modem kimin?
  6. Wifi ayarlarına nasıl girilir?

Superonline modem nasıl sıfırlanır?

Modeminizi reset tuşu ile sıfırlamak için: Modeminizin üzerinde, muhtemelen arka tarafında, yanında RESET yazan küçük deliği bulun. Reset düğmesine 10-15 saniye kadar basılı tutun. Düğmeye basmayı bırakınca modemin tüm ışıkları sönecek ve ardından yeniden çalışmaya başlayacaktır.

Superonline modem ayarlarına nasıl girilir?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazıp enter tuşuna basın. Kullanıcı adı ve şifre alanına sırasıyla admin ve superonline yazarak modem arayüzüne giriş yapın.

Turkcell Superonline şifre değiştirme nasıl yapılır?

İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazın ve adrese gidin. Menüden Hızlı Kurulum sekmesini seçin ve ardından Kablosuz Ayarlar kısmına girin. Bu ekrandan kablosuz bağlantı aç/kapa, şifre değiştirme gibi işlemler yapabilirsiniz. Uygula butonuna tıklayarak değişiklikleri kaydedin.

Huawei modem web sayfasına nasıl giriş yapabilirim?

Tarayıcınız (İnternet Explorer, Firefox, Chrome,Opera, Safariv.b.) açıyoruz ve adres kısmına modem'in IP'si olan 192.168.1.1 enter tuşuna tıklıyoruz. HG552E SuperOnline Huawei Modem Giriş Şifresi için Kullanıcı adına: admin Şifreye: superonline yazarak Oturum Aç butonuna tıklayın.

Superonline modem kimin?

Modem Turkcell Superonline mülkiyetindedir ve abonelik sonunda modem geri teslim edilmelidir. Modemin abonelik sonunda teslim edilmemesi halinde tüm vergiler dahil 300 TL modem bedeli Turkcell Superonline tarafından tek seferde faturalandırılacaktır.

Wifi ayarlarına nasıl girilir?

Modem arayüzüne girmek için;
  1. Adım: İnternet tarayıcınızı açın.
  2. Adım: Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir)
  3. 3. Adım: Modemin IP'sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak.
BE