Telefon çizikleri geçer mi?

İçindekiler:

  1. Telefon çizikleri geçer mi?
  2. Şeffaf Kılıf çizikleri nasıl giderilir?
  3. Çizikler nasıl giderilir?
  4. Silikon telefon kılıfı çizikleri nasıl giderilir?
  5. Çizilen çelik nasıl düzelir?
  6. Gümüş tepsideki çizikler nasıl giderilir?

Telefon çizikleri geçer mi?

Telefon ekranındaki çizikleri kaybetmek mümkündür. ... Diş macunu az miktarda telefonun ekranına sürülür ve bir bez yardımı ile macun kaybolana kadar ekran ovalanır. Eğer çizikler derin değil ise bu yöntem telefondaki çiziklerin kaybolmasını veya azalmasını sağlayacaktır.

Şeffaf Kılıf çizikleri nasıl giderilir?

- Şeffaf olan telefon kılıflarınızı diş macunu ile pırıl pırıl yapabilirsiniz. - Temiz bir kaba biraz sirke döküp kılıfı içerisinde bekletin. - Silikon bir telefon kabınız varsa, ılık suyun içine bulaşık detarjanı ekleyin. Daha sonra bezi suya daldırın ve kılıfın kirlenen yerlerini nazikçe silin.

Çizikler nasıl giderilir?

Nemli bir mikrofiber havluya diş macununun dörtte bir kadarını sür.
  1. Beyazlatıcı diş macunu en iyisidir, fakat elinde olan herhangi bir diş macunuyla çizikleri gidermeyi deneyebilirsin.
  2. Daha fazla hasara yol açmaması için diş macununu yumuşak, temiz, mikrofiber bir havluyla uygulaman gerekir.

Silikon telefon kılıfı çizikleri nasıl giderilir?

Bunun için temizlemek istediğiniz kılıfı bir kabın içine koyun. Üzerine istediğiniz çeşitte bir sirke dökün. Sirkenin kılıfı tamamiyle kapladığından emin olduktan sonra bu şekilde 1 gün süresince bekleyin. Ardında kılıfınızı durulayıp kurutarak tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.

Çizilen çelik nasıl düzelir?

Sadece bir çay kaşığı sirke ve bir tatlı kaşığı karbonata ihtiyacınız olacak. İki malzemeyi bir kabın içinde iyice karıştırın ve elde ettiğiniz karışımı, çelik tencere ya da çaydanlığınızda bir miktar su ile kaynatın. Sonrasında da bol su ile durulayın ve kurulayın. Pırıl pırıl olduklarını göreceksiniz.

Gümüş tepsideki çizikler nasıl giderilir?

Küçük, dairesel hareketlerle diş macununu gümüş takılardaki çizik alana sürün. Tüm çizikleri ince bir diş macunu tabakası ile kaplayana kadar devam edin. Diş macununu ılık suyla durulayın ve mücevheri yumuşak bir bezle kurulayın. Tüm çizikler kaybolana kadar bu işlemi tekrarlayın.