Korkmaz hangi kargo ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Korkmaz hangi kargo ile çalışıyor?
  2. Korkmaz Züccaciye kimin?
  3. Volkanit tencere nedir?
  4. Volkanit tava sağlıklı mi?
  5. Bio granit ne demek?

Korkmaz hangi kargo ile çalışıyor?

Adrese teslimatta tüm kargolar "PTT KARGO" aracılığıyla ile sizlere teslim edilmektedir.

Korkmaz Züccaciye kimin?

Rahmi Korkmaz / Korkmaz Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Korkmaz, amcası Hakkı Korkmaz ile iş hayatına tam 34 yıl önce başladılar. Yola çıktıkları mekan 50 metrekarelik bir dükkandı.

Volkanit tencere nedir?

Alüminyum alaşımdan üretilen ve volkanit kaplamasıyla ısı dağıtım gücü artırılan modeller, volkanit tencere olarak adlandırılır. ... Korkmaz volkanit tencere seçenekleri, PTFE ile kaplanmış olmaları sayesinde yanmaz ve yapışmaz bir nitelik sergiler ve bu sayede tüm yemeklerinizi güvenle pişirebilmenize olanak tanır.

Volkanit tava sağlıklı mi?

Doğal volkanit kaplama malzemeden üretilen volkanit tava modelleri, pürüzlü dış kaplamasıyla şık bir görüntüye sahiptir. Çevreye duyarlı teknolojilerle üretilen bu tavalar, insan sağlığına zararlı maddeler içermediğinden güvenle kullanılan ürünlerdir.

Bio granit ne demek?

Kısaca, bio granit granitin daha gelişmiş versiyonudur diyebiliriz. ... Granitle karşılaştırıldığında ısıya ve darbeye 7 kat daha fazla dayanım gösteren bio granit eşyalar, yanmaz yapışmaz ve kolay temizlenir yüzeylere sahiptir. Doğal ve sağlıklı olması nedeniyle kullanımı gittikçe yaygınlaşan ürünler arasında yer alır.