Pınar Su kaynağı neresi?

İçindekiler:

  1. Pınar Su kaynağı neresi?
  2. Pınar su Türk malı mı?
  3. Hayat su kaynağı nerede?
  4. Pınar su yun pH değeri kaç?

Pınar Su kaynağı neresi?

Pınar Su, Bursa'nın İnegöl ilçesinde Uludağ kaynağında yeni tesisinde damacana su üretimine başladı. Madran, Gökçeağaç ve Akçaağaç kaynaklarının ardından 4. kaynağını üretime alan Pınar Su, yeni kaynağı Uludağ için toplamda 70 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Pınar su Türk malı mı?

Amerikan Ulusal Sanitasyon Kurulu'ndan (NSF) yeterlilik belgesi alıp kalitesini tescilleyen ilk Türk içeceği olan Pınar Su, kaynaktaki doğal yapısı bozulmadan ve içeriğindeki mineral denge değiştirilmeden üretim sürecine giren suyun dolum işlemini, tam hijyenik bir ortam içeren Clean Room teknolojisi ile el değmeden ...

Hayat su kaynağı nerede?

Sakarya'daki çalışmalarımız da bize unutulmaz keyif vermişti. Hayat Su Şaşal kaynağının bulunduğu İzmir'in Menderes mevkiinde çektiğimiz fotoğraflar da bambaşka bir doğa tanımamız için iyi bir fırsat oldu.

Pınar su yun pH değeri kaç?

Türkiye'nin ilk ambalajlı su markası olan Pınar Su, Sporcu Şişe'yi sporun her anında kolaylıkla taşınabilmesi için özel olarak tasarladı. Isparta / Akçaağaç kaynağının kalsiyum ve magnezyum içeriğini, 8.0 PH değeriyle bir araya getiren doğal kaynak suyu, Sporcu Şişe ile spordaki yeni partneriniz olacak.