Turkcell bedava internet nasıl yapılır 2021?

İçindekiler:

  1. Turkcell bedava internet nasıl yapılır 2021?
  2. 5 GB internet nasıl alınır?
  3. Turkcell Platinum nasıl internet hediye?
  4. Turkcell'de hediye internet nasıl kazanılır?
  5. Salla Kazan 5 GB nasıl yapılır?

Turkcell bedava internet nasıl yapılır 2021?

Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet 2021 Turkcell salla kazan ile bedava internet kazanmak için yapman gereken ise Dijital Uygulaması içerisinde bulunan Salla Kazan kutusuna tıklayarak bedava internet kazanabiliyorlar. Her hafta salla kazan yaparak 10 GB kadar haftalık bedava internet hediyesini alabilirsiniz.

5 GB internet nasıl alınır?

Paketi taahhütlü kullanmaya devam etmek isteyen müşterilerimiz, 12. fatura dönemi itibarıyla DEVAM EKSTRA 5GB yazıp 5555'e SMS gönderebilirler. BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, M2M ve data tarifeleri haricindeki tarifelerde bulunan tüm kurumsal faturalı müşterilerimiz kaydolabilir.

Turkcell Platinum nasıl internet hediye?

Hediye 5 GB internet, her 30 günde 1 kez alınabiliyor. 7 gün yurt içinde geçerli oluyor. Fayda Platinum mobil uygulaması üzerinden alınabiliyor. Hediye internetinizi kullanmak için her ay Platinum mobil uygulamasını ziyaret ederek, İnterneti Al butonundan aktif hale getirebilirsiniz.

Turkcell'de hediye internet nasıl kazanılır?

En çok hdiye internet dağıtan operatörlerden biri olan Turkcell salla kazan ile her hafta bedava internet kazanabilirsiniz. Haftada 1 defa salla kazan yaparak 25 GB kadar internet kazanırsınız. Ayrıca salla kazan ek hak kazanmak için bip salla kazan kanalı takip etmeniz yeterli.

Salla Kazan 5 GB nasıl yapılır?

Salla Kazan Bedava internet 2021 Hafta bedava internet kazanmak için yapmanız gereken tek şey; uygulamayı indirip giriş yapmak. Uygulamanın ana sayfasında yer alan hediye kutusuna tıklayın ve telefonunuzu sallayın. Kazandığınız bedava internet ekranda belirdikten sonra kısa mesaj ile hediyeniz hattınıza tanımlanacak.