New York Büyükelçisi kim?

İçindekiler:

  1. New York Büyükelçisi kim?
  2. Amerika'da Türk Konsolosluğu nerede?
  3. New Jersey hangi konsolosluğa bağlı?
  4. Türk Konsolosluğundan nasıl randevu alınır?
  5. Amerika'da Türk Konsolosluğu var mı?
  6. Kaç tane Türk Konsolosluğu var?
  7. Brooklyn hangi konsolosluğa bağlı?
  8. Amerika'ya atanan Büyükelçi kim?
  9. Brooklyn nereye bağlı?
  10. Başkonsolosluk ne işe yarar?

New York Büyükelçisi kim?

Başkonsolos Reyhan Özgür 1978'de Kırcaali'de doğdu. Lisans öğrenimini 2003 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı.

Amerika'da Türk Konsolosluğu nerede?

Aşağıdaki bilgilerin tamamı Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden temin edilmiştir. Adres: 360 N.MICHIGAN AVENUE, SUITE 1405 CHICAGO ILLINOIS 60601 U.S.A.

New Jersey hangi konsolosluğa bağlı?

T.C. Dışişleri Bakanlığı New York Başkonsolosluğu.

Türk Konsolosluğundan nasıl randevu alınır?

Tüm Konsolosluk işlemleri Başvuruları Sadece Randevu Almak Suretiyle Kabul Edilmektedir. Randevular www.konsolosluk.gov.tr adresinden alınabilmektedir. (Randevu alırken nüfus cüzdanında T.C kimlik numarası olması şarttır. T.C kimlik numarası bulunmayan kimliklerin müracaattan önce değiştirilmesi gerekmektedir.)

Amerika'da Türk Konsolosluğu var mı?

Amerika İstanbul Başkonsolosluğu Görev Bölgesi Tüm Türkiye'den yapılan Amerika Göçmen Olmayan Vize başvurularını, ABD İstanbul Başkonsolosluğu ve Amerika Ankara Büyükelçiliği kabul etmek ve sonuçlandırmakla yetkilidir.

Kaç tane Türk Konsolosluğu var?

Türkiye'nin 5 kıtada 138 büyükelçilik, 86 başkonsolosluk, 13 daimi temsilcilik, bir ticaret ofisi, bir de konsolosluk ajansı var.

Brooklyn hangi konsolosluğa bağlı?

Brooklyn
Semt
Kings County
ÜlkeABD
Yüzölçümü
9 satır daha

Amerika'ya atanan Büyükelçi kim?

Satterfield. Büyükelçi Satterfield'in ABD'nin Ankara Büyükelçisi olarak atanması, 27 Haziran 2019 tarihinde onaylanmıştır. ABD Dışişleri Bakanlığı'na 1980 yılında katılan Satterfield, kariyer diplomatı sıfatını taşımaktadır.

Brooklyn nereye bağlı?

Brooklyn
Kings County
ÜlkeABD
Yüzölçümü
• Toplam251 km² (96 mil²)
9 satır daha

Başkonsolosluk ne işe yarar?

Konsolos veya konsolosluk memuru, yabancı ülkelerde temsil ettikleri ülke adına resmi işlemleri yürüten görevlileri tanımlamak için kullanılan mesleki tabirdir. Konsoloslar; temsil ettikleri ülkenin ticari, sınai ve vatandaşlık işlemlerini yerine getirmekle yükümlüdürler.