Tüm vücut lazer ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tüm vücut lazer ne kadar?
  2. Lazer epilasyon kaç yaş sınırı?
  3. Tüm vücut lazer hangi bölgeleri kapsıyor?
  4. Tum vücut lazer nereleri kapsar kadin?
  5. Tum vücut lazer nereleri kapsar erkek?
  6. Komple lazer nereleri kapsar?

Tüm vücut lazer ne kadar?

Lazer epilasyon fiyatları kişinin kilosu, cilt tipi, kıl tipi ve rengi, işlem yapılan bölge, teknik ve lazer epilasyonun yapıldığı kliniklere göre farklılık gösterir. Tüm vücut epilasyon fiyatları genellikle 2021 yılı içerisinde 1000 TL'den başlayıp 3500 TL'ye çıkmaktadır.

Lazer epilasyon kaç yaş sınırı?

Ergenlik döneminin devam ettiği 12-16 (veya 18) yaşlarda hormonal üretim ve kıl köklerinin bu hormonlara duyarlılığı ise fazla oluyor. Bu yaşlarda uygulanacak lazer epilasyon, kılların dökülmesinde çok etkili olmamakla birlikte yanıt da geç alınıyor. 16 yaş ve altına lazer epilasyon önerilmiyor.

Tüm vücut lazer hangi bölgeleri kapsıyor?

Kadınlar genellikle tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorlar. Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar.

Tum vücut lazer nereleri kapsar kadin?

Kadınlarda tüm vücut lazer epilasyon denildiğinde; tüm sağlıklı (kıllanmayı tetikleyecek bir rahatsızlığı olmayan) kadınların ortak bölgeleri olan KOLTUK ALTI+GENİTAL+TÜM BACAK bölgeleri kastedilmektedir.

Tum vücut lazer nereleri kapsar erkek?

Erkeklerde de kadınlar gibi istenmeyen kılların bulunduğu tüm vücut bölgelerine lazer epilasyon yapılabilir. Erkekler daha çok göğüs, ense, omuz, sırt, boyun, koltuk altı, kol ve bacak bölgelerine lazer epilasyon yaptırmaktadır.

Komple lazer nereleri kapsar?

Peki, tüm vücut lazer epilasyon nereleri kapsar? Tüm vücut Lazer Epilasyon alt ve üst bacak, al ve üst kol, kol altı ve genital bölgeyi kapsamaktadır.