Kaşık maması kaç aydan sonra verilir?

İçindekiler:

  1. Kaşık maması kaç aydan sonra verilir?
  2. SMA kac tl?
  3. Aptamil Kaşık maması nasıl hazırlanır?
  4. Ek gıdaya geçerken ilk ne verilmeli?

Kaşık maması kaç aydan sonra verilir?

Ek gıdaya başlamak için doğru zaman Bebeklere en erken 4'üncü ayın sonundan itibaren ve en geç 6'ncı aydan sonra kaşık maması verilmelidir*. Bebek artık aktif bir öğrenme sürecindedir ve tüm yeni tecrübelere merakla tepki verir. Bebeğinizin hazır olması durumunda kaşık mamaya başlamak için en ideal zaman bu dönemdir.

SMA kac tl?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 60 Sma Bebek Mamaları modeli içerisinde en ucuz Sma Bebek Mamaları fiyatı 62.0 TL iken, en yüksek Sma Bebek Mamaları fiyatı 691.89 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Aptamil Kaşık maması nasıl hazırlanır?

Hazırlanışı; 100 ml kaynatılmış suya 30 gr (yaklaşık 3 yemek kaşığı) Aptamil Sütlü 7 Tahıllı Elmalı ilave edilerek, yumuşak muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Bebeğinizin tercihine göre daha sulu veya daha koyu hazırlayabilirsiniz.

Ek gıdaya geçerken ilk ne verilmeli?

Besin, vitamin, mineral, lif kaynağından zengin olan sebze çorbaları ve püreleri verilebilir. Patates, havuç, bal kabağı, yeşil kabak ilk ek gıdaya geçişte uygun besinlerdir. Bunlar suda haşlanıp çatal veya bir ezici yardımıyla ezilip bebeğe verilebilir.