Ankara Dışkapı Hastanesi kaç yataklı?

İçindekiler:

  1. Ankara Dışkapı Hastanesi kaç yataklı?
  2. Ankara Aştiden Dışkapıya nasıl gidilir?
  3. Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi mahallede?
  4. Ankara iskitler hangi ilçe?
  5. Dışkapı Yıldırım Beyazıt hangi otobüs gider?
  6. Iskitler kim?

Ankara Dışkapı Hastanesi kaç yataklı?

1954 yılında Dışkapı Baba Harman mevkii olarak bilinen otuz iki dönümlük arazi, Ankara belediyesinden kiralanmış, 1957 yılında temeli atılan hastane binası “300” yatak kapasitesi ile 25.06.1964 tarihinde dönemin T.C. Çalışma Bakanı Sayın Bülent Ecevit tarafından hizmete açılmıştır.

Ankara Aştiden Dışkapıya nasıl gidilir?

Aşti'den Dışkapıya gelmek için Ankaraya binerek AKM'den aktarmalı olarak Keçiören Metrosu M-4'E binip Dışkapı duragında inip 4 dakikalık yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz. Havaalanından Hastanemize gelmek için Belko Air otobüsü ile Dışkapı durağında inerek hastanemize ulaşılabilirsiniz.

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Varlık Mh. ve Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Ankara iskitler hangi ilçe?

Semt/Mahalle olarak Zübeyde Hanım Mh. ve Altındağ ilçesine bağlıdır. İskitler So haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İskitler So posta kodu 06060. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 850 metredir.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınından geçiyor: 114-7, 408, 413-7, 440-5, 443, 445, 450, 487.

Iskitler kim?

İskitler veya yayıldıkları doğu bölgelerindeki isimleri ile Sakalar, MÖ 8. yüzyıl ile MS 3. yüzyıl arasında Avrupa'nın doğusu (Kırım ve Pontik Bozkırları) ile Orta Asya'da, Tanrı Dağları ve Fergana Vadisi'ni de içine alan bölgelerde yaşamış, çoğunlukla Doğu İran Dilleri grubuna ait bir dil konuştuğu varsayılan göçebe ...