Trabzonspor paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor paketi ne kadar?
  2. Taraftar Paketi ne var?
  3. Galatasaray Taraftar Paketi nedir?
  4. Digitürk taraftar paketi kaç lira?

Trabzonspor paketi ne kadar?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 69 TL Fırsatı! Kampanya 12 ay taahhütlüdür. İletişim ve Veri İşleme izni ile Taraftar Paketine özel içerisine tüm kanalların yer aldığı Yıldız Dolu paketi 1 ay hediye! Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir.

Taraftar Paketi ne var?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 99 TL Fırsatı! Taraftar Paketine özel; ilk ay tüm kanallar hediye! Taraftar Paketine özel; 12 Ay Boyunca Anadolu Taraftar Paketi Hediye! Ödüllü filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk kanalları ve çok daha fazlası! ... Kampanya 12 ay taahhütlüdür.

Galatasaray Taraftar Paketi nedir?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 99 TL Fırsatı! Galatasaray takımının taraftarlarına özel Süper Lig maçları bu paketle evinizde! ... Kampanya 12 ay taahhütlüdür. İletişim ve Veri İşleme izni ile Taraftar Paketine özel içerisine tüm kanalların yer aldığı Yıldız Dolu paketi 1 ay hediye!

Digitürk taraftar paketi kaç lira?

Tüketici dilerse, Digiturk Müşteri Hizmetleri'ni arayarak; Taraftar paketini ayda 8 TL (yıllık 96TL) ek ödeme karşılığında Şampiyonlar Paketi'ne yükseltebilir, böylece; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasray, Trabzonspor ve Bursaspor takımlarının tamamının tüm maçlarını izleyebilir.