Mango zara ne zaman indirime giriyor?

İçindekiler:

  1. Mango zara ne zaman indirime giriyor?
  2. Mango indirim kaç gün?
  3. Mango doğum günü indirimi nasıl kullanılır?
  4. Mango 10 Likes ne demek?
  5. Zara 2021 indirimi ne zaman?
  6. Zara 2021 Haziran indirimi ne zaman?
  7. 1 like kaç TL mango?
  8. Mango kaç tl üzeri kargo bedava?
  9. 1 like kaç TL Mango?

Mango zara ne zaman indirime giriyor?

Mango, Masssimo Dutti, Zara, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarious, ise ocak başı – şubat sonu indirime giriyor. Ayrıca Zara, her sene ocak ve temmuzun ilk haftası mutlaka indirime girer.

Mango indirim kaç gün?

İlk siparişinizde  indirim Kodun geçerlik süresi, üyelikten itibaren 30 gündür. Tek kullanımlıktır. Herhangi bir başka teklif, indirim veya promosyon için geçerli değildir.

Mango doğum günü indirimi nasıl kullanılır?

Mango likes you doğum günü hediyesi Kulübün bir parçası olduğunuz için, doğum gününüzde 15 gün boyunca geçerli olacak 1.000 Like kazanacaksınız. Online veya mağazada hesabınızı oluştururken doğum tarihinizi eklemeyi unutmayın. Bu verileri daha sonra Hesabım bölümünden düzenleyerek de ekleyebilirsiniz.

Mango 10 Likes ne demek?

Mango'da hesabın var mı? O zaman zaten kulübün üyesisin. Mağazadan veya online yaptığın her 5 TL'lik alışverişte 10 like kazan. ... Mango likes you'nun parçası olmak, bir topluluğun parçası olmak demektir.

Zara 2021 indirimi ne zaman?

Zara black friday indirimi 2021 senesinde tıpkı diğer İnditex grubu markalar gibi 27 Kasım Cuma günü başlayacak. Zara mobil uygulaması için 26 Kasım akşam saat 20.00'da başlayacak indirim, online mağaza için 26 Kasım akşam saat 21.00'da başlayacak. Fiziki mağazalar için ise 27 Kasım Cuma günü başlayacak.

Zara 2021 Haziran indirimi ne zaman?

İnditex Grup olarak tüm dünyada büyük ilgi ile takip edilen markalar Zara başta olmak üzere H&M, Oysho, Pull and Bear, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius gibi markalar 23 Haziran çarşamba günü online mağazada, 24 Haziran Perşembe sabahı ise mağazalarda %60'a varan indirimler başlıyor.

1 like kaç TL mango?

Mango likes you indirimi nedir? Yaptığınız her alışverişle Like kazanırsınız (1 TL alışveriş = 2 Like. İndirim elde etmek için 0,05 TL'ya eşdeğer en az 10 Like'a ihtiyacınız var. Yani, örneğin, 200 Lkei 1 TL'ya eşittir.

Mango kaç tl üzeri kargo bedava?

Teslimat yöntemleri ve ücretler
TESLİMAT YÖNTEMİTESLİMAT ÜCRETİTESLİMAT SÜRESİ
MağazayaÜcretsiz1 ila 4 iş günü
Eve teslimat5,90 TL (200 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsiz)2 ila 4 iş günü

1 like kaç TL Mango?

Mango likes you indirimi nedir? Yaptığınız her alışverişle Like kazanırsınız (1 TL alışveriş = 2 Like. İndirim elde etmek için 0,05 TL'ya eşdeğer en az 10 Like'a ihtiyacınız var. Yani, örneğin, 200 Lkei 1 TL'ya eşittir.