Yüz jiletle alınır mı?

İçindekiler:

  1. Yüz jiletle alınır mı?
  2. Diyanet Kaş aldırmak günah mı?
  3. Cilt sarkması için ne yapmalı?
  4. Lazer epilasyon yüze yapılır mı?

Yüz jiletle alınır mı?

İstenmeyen yüz tüylerini tıraş etmek için, özellikle kaşlarınızı temizlemek ve yüzdeki diğer tüyleri çıkarmak için bunun için özel tasarlanmış küçük bir jilet kullanın. Tıraş sonuçları cımbız kadar uzun sürmeyecek olsa da, hızlı ve acısız bir süreçtir.

Diyanet Kaş aldırmak günah mı?

"Mecbur değilsen kaşını, bıyığını, tüylerini aldırmak günahtır" “Kadınların kaşlarını almaları caiz midir?” sorusuna yanıt veren Diyanet, “Mecbur değilsen kaşını, bıyığını, tüylerini aldırmak günahtır. Ama psikolojini bozacak kadar kötüyse aldırabilirsin” dedi.

Cilt sarkması için ne yapmalı?

Yüz sarkmasında 30'lu gibi erken yaşlarda mezolift (vitamin enjeksiyonları), dermaroller ve dolgu enjeksiyonları sarkmayı önlemek ve gidermekte kullanılabilir. Eğer ciltte renk düzensizlikleri, gözenek genişlikleri ve kılcal damar genişlemeleri varsa lazer ve ışık yöntemleri tercih edilebilir.

Lazer epilasyon yüze yapılır mı?

Peki, yüze lazer epilasyon yapılır mı? Sorusunun cevabı “evet”tir. Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir.