Mi home nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mi home nedir ne işe yarar?
  2. Mi home nasıl çalışıyor?
  3. Mi Home hangi uygulama?
  4. Xiaomi sinyal güçlendirici için hangi uygulama?
  5. Mi Home süpürge telefona nasıl bağlanır?
  6. Mi kamera için hangi uygulama?
  7. Mi Home Security Camera 360 nedir?
  8. Robot süpürge evde internet olmadan çalışır mı?
  9. Wi-Fi güçlendirici nasıl takılır?

Mi home nedir ne işe yarar?

Xiaomi'nin Home uygulaması, markanın akıllı ev cihazları ile bağlantı kurabilen ve tüm bu cihazları uzaktan kontrol etmenizi sağlayan bir mobil uygulamadır. Bir yönden Xiaomi akıllı ev ürünleri için uzaktan kumanda görevi görüyor diyebiliriz.

Mi home nasıl çalışıyor?

Bu yönden sorun yaşamamanız adına biz nasıl yükleyeceğinizi anlatacağız. Telefonunuzun uygulama mağazasından Mi Home uygulamasını indirin....Sağ üst kısımda cihaz eklemeye yarayan “+'ya” dokunun.
  • Yakındaki cihazlar taranacak. ...
  • Yakındaki cihazlar taranacak. ...
  • Eğer yakında cihaz bulunmazsa, “Elle Ekleyin” tarafına geçin.

Mi Home hangi uygulama?

Mi Home en kolay ve pratik şekilde Xiaomi ürünlerinizi yönetmenize yardımcı olan Xiaomi'nin resmi bir uygulamasıdır. Lamba, elektrikli süpürge, akıllı telefon, alarm, saç kurutma makinesi, güvenlik kamerası ve daha bir çok ürünü yapılandırabilir veya programlayabilirsiniz.

Xiaomi sinyal güçlendirici için hangi uygulama?

Mi Home uygulamasını telefonunuza yükleyin ve oturum açın. Cihaz ekle butonuna dokunduktan sonra Xiaomi Wifi Pro'yu seçin. Bağlı bulunduğunuz Wi-Fi ağını seçin ve şifresini girin. Optimizasyon saniyeler içerisinde tamamlanacaktır.

Mi Home süpürge telefona nasıl bağlanır?

Akıllı robot süpürgenizi güç düğmesine basarak açın ve ardından şarj istasyonuna takın. Telefonunuza indirdiğiniz Mi Home uygulamasına Wi-Fi şifrenizi girin. Uygulama kurulumu tamamlamak için sizi ayarlara yönlendirecek. Buradaki adımlar Xiaomi robot süpürgeniz ile telefonunuzu senkronize edecek.

Mi kamera için hangi uygulama?

Cihazınızı Mi Home/Xiaomi Home uygulamasıyla denetleyin. QR kodunu tarayarak uygulamayı indirin ve yükleyin. Uygulama zaten yüklüyse bağlantı kurulum sayfasına yönlendirilirsiniz. Dilerseniz uygulamayı indirip yüklemek için uygulama mağazasında “Mi Home/Xiaomi Home” ifadesini arayın.

Mi Home Security Camera 360 nedir?

360° görüş şunları sunar: Çift motor başlığı, kameranın tam 360° yatay ve 96° dikey şekilde dönmesini ve çekim yapmasını sağlar. Fotoğraf makinesinin darbeye dayanıklı tasarımı ve sessiz motoru, dönüş sırasında sarsıntıyı engeller ve kameranın sessiz kalmasını sağlar.

Robot süpürge evde internet olmadan çalışır mı?

Robot süpürgeler wifi olmadan da çalışabilir, ancak bu durumda bazı özelliklerini kullanmanız mümkün olmaz. Wifi, süpürgenizden tüm özellikleriyle faydalanmanızı sağlar.

Wi-Fi güçlendirici nasıl takılır?

Wi-Fi sinyal güçlendirici kurarken dikkat etmeniz gereken noktalar:
  1. Sinyalin yayılacağı en doğru yeri bulun.
  2. Çok katlı evlerde modem ve Wi-Fi sinyal güçlendiriciyi aynı hizaya yerleştirin.
  3. Sinyali emecek engellerden kaçının.
  4. Wi-Fi sinyal güçlendirici için en doğru adı seçin.
Daha fazla öğe...