CIP lounge nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. CIP lounge nasıl alınır?
  2. Türk Hava Yolları lounge ücretli mi?
  3. Iga lounge kimler kullanabilir?
  4. Istanbul Havalimanı'nda lounge var mı?

CIP lounge nasıl alınır?

Özel yolcu salonlarımızdan nasıl yararlanabilirsiniz ? AnadoluJet uçuşlarında özel yolcu salonlarımızı kullanmak isteyen yolcularımız; THY satış ofislerinden, AnadoluJet çağrı merkezi ya da acenteden bilet alım işlemleri esnasında veya salon girişinde CIP Lounge hizmet bedeli ücretini ödeyerek yararlanabilir.

Türk Hava Yolları lounge ücretli mi?

Türk Hava Yolları ile seyahat ederken Lounge İstanbul'a ücretsiz giriş yapabilir miyim? Lounge İstanbul'a Miles&Smiles Elite, Elite Plus ve Star Alliance Gold üyesi yolcularımız giriş yapabilir. Ayrıca Business Class'ta seyahat eden tüm yolcularımız Lounge İstanbul'a ücretsiz giriş yapabilir.

Iga lounge kimler kullanabilir?

Çocuklu aileler, iş insanları, tatile çıkan yolcular gibi her grubu düşünen İGA, İGA PASS üyelik programı ile 4 farklı hizmet sunuyor. Üyelik programında Lounge, Buggy (Mini golf aracı), Fast-Track (Hızlı Geçiş), Öncelikli Check-in, Otopark, Vale ve Şehir İçi Transfer hizmetleri sunulacak.

Istanbul Havalimanı'nda lounge var mı?

Dünyanın buluşma noktası İstanbul Havalimanı misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırlıyor. İç hatlarda Turkish Airlines Lounge Domestic, dış hatlarda Turkish Airlines Lounge Business ve Turkish Airlines Lounge Miles&Smiles size unutulmaz deneyimler yaşatmaya hazır.