Ingilizce seviyeleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Ingilizce seviyeleri nelerdir?
  2. TESOL sertifikasını kimler alabilir?
  3. Ingilizce düzeyi ABC ne demek?
  4. Avrupa Dil Portfolyosu ne demek?
  5. Bedaf nedir?
  6. Avrupa Dil Pasaportu nedir?

Ingilizce seviyeleri nelerdir?

İngilizce Seviyeleri
  • A1– Başlangıç (Beginner)
  • A2- Temel (Elementary)
  • B1- Orta seviye öncesi (Pre-Intermediate)
  • B2- Orta seviye (Intermediate)
  • C1- Orta seviyenin üstü (Upper-Indermediate)
  • C2- İleri (Advanced)

TESOL sertifikasını kimler alabilir?

TESOL Sertifikasını Kimler Alabilir? TESOL sertifikası alabilmeniz için İngilizce Öğretmenliği, Mütercim Tercümanlık, İngiliz Dili Edebiyatı veya Amerikan Kültür ve Edebiyatı programlarından mezun olmanıza gerek yoktur.

Ingilizce düzeyi ABC ne demek?

Bunlar: temel başlangıç düzeyi –beginner (A1), temel üstü düzey- elementary (A2), orta düzey – pre intermediate (B1), orta üstü düzey – intermediate (B2), ileri düzeye başlangıç – upper intermediate (C1) ve ileri düzeydir – advanced(C2).

Avrupa Dil Portfolyosu ne demek?

Avrupa Dil Portfolyosu, resmi olmayan kültürler arası deneyimlerinizin ve yaşamınız boyunca okulda, mesleki eğitimde işyerinde edindiğiniz dil deneyimlerinizin kayıt ve rapor edildiği bir araçtır.

Bedaf nedir?

BEDAF Avrupa Dil Portfolyosu, Avrupa Konseyi tarafından onaylı öğrenen bireylerin dil gelişimlerini takip etmelerini, dil alanındaki başarılarını dosyalayabilmelerini ve varsa eksik oldukları dil becerilerinin farkına varmalarını sağlar.

Avrupa Dil Pasaportu nedir?

Okulda veya okul dışında dil öğrenen veya öğrenmiş kişilerin, dil öğrenme konusundaki deneyimleri ile yaşadıkları kültürel deneyimleri kayıt edip ifade edebilecekleri bir dökümandır.