TEB çalışan maaş promosyonu ne kadar?

İçindekiler:

  1. TEB çalışan maaş promosyonu ne kadar?
  2. TEB Bonus Nasıl Kazanılır?
  3. TEB Emekli Maaşı saat kaçta yatar?
  4. TEB emekli promosyon ödemesi ne kadar?
  5. TEB Bonus kart ne işe yarar?
  6. 50 TL bonus nasıl kullanılır?

TEB çalışan maaş promosyonu ne kadar?

Emekli maaşını TEB'e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 1.600 TL'ye varan promosyon kazanıyor.

TEB Bonus Nasıl Kazanılır?

Nasıl kazanırım? Yeni oluşturulan ek kart ile 1 ay içerisinde harcama yapılması gerekmektedir. İlk harcamadan sonra karta otomatik olarak bonus yüklenecektir ve kullanım süresi yükleme tarihi sonrası 15 gün olacaktır. Kampanyadan yararlanmak için ek karttan minimum harcama tutarı tek seferde en az 50 TL dir.

TEB Emekli Maaşı saat kaçta yatar?

EMEKLİ MAAŞLARI SAAT KAÇTA YATAR, HESABA GEÇER? Emekli maaşlarının hesaba geçtiği saat değişebilmektedir. Fakat ödemelerin büyük bir çoğunluğu saat 00:00 ile 03:00 arasında gerçekleştirilir.

TEB emekli promosyon ödemesi ne kadar?

Kampanya kapsamında maaşı 1.499 TL'ye kadar olan emekliler 1.000 TL'ye, 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alan emekliler ise 1.300 TL'ye varan nakit promosyon avantajından yararlanabilecek. Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emekliler ise 1.600 TL'ye varan tutarda nakit promosyon alabilecek.

TEB Bonus kart ne işe yarar?

ÜniversiTEB Bonus Card, taksit demek, bedava alışveriş demek.... ÜniversiTEB Bonus Card'ınla Bonus üyesi mağazalarda taksitli alışveriş yaparsın. Sana özel kampanyalarla ekstra bonus kazanırsın. Kazandığın bonuslarla bonus üye işyerlerinde bedava alışveriş yaparsın.

50 TL bonus nasıl kullanılır?

İlk harcamadan önce KAZAN yazıp 3340'a SMS atın veya BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonunu tıklayarak kampanyaya katılın. Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business, Bonus Business American Express ve Easy dahildir.