Paycell nerelerde satılır?

İçindekiler:

  1. Paycell nerelerde satılır?
  2. Paycell hesabım hazır limit nedir?
  3. Papara nerede satılır?
  4. Turkcell Paycell nedir ne işe yarar?
  5. Papara nasıl alınır?

Paycell nerelerde satılır?

Turkcell Mağazaları, turkcell.com.tr, anlaşmalı mağazalar ve Paycell satış noktalarında Paycell Kart'ı bulabilirsiniz. Tüm operatör aboneleri Paycell Kart'ı kullanıp, internet kazanmanın keyfini yaşayabilir. Turkcell Mağazaları'ndan ya da akıllı telefonlara indirilen Paycell uygulaması üzerinden kart aktive edilir.

Paycell hesabım hazır limit nedir?

Size özel tanımlanmış limitiniz, Paycell'de sizi bekliyor! Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Papara nerede satılır?

PAPARA KART NEREDEN ALINIR? Papara Lite Card; D&R, Teknosa, Hepsiburada, Gittigidiyor, Kidega, ya da N11 üzerinden satın alınabiliyor. Kartı alırken ödenen 5 TL ücret tutarı, kart aktifleştirildikten sonra iade edilmektedir.

Turkcell Paycell nedir ne işe yarar?

Hattı mobil ödemeye açık olan tüm Turkcell kullanıcılarına, mobil ödeme de bir ödeme aracı olarak görüntülenir. Paycell, tüm operatör müşterilerine açık Türkiye'nin en kapsayıcı ödeme platformudur. Tüm bankaların Türkiye'den alınan Visa, Master Card, Troy ve American Express markalı kredi kartları saklanabilir.

Papara nasıl alınır?

Paparaya ATM'den para yükleme;
  1. Papara hesabınıza giriş yapınız ve Para Yükle sekmesinden ATM seçeneğine basın.
  2. Papara'nın anlaşmalı olduğu bankaların ATM'si size en yakın olanı gidin.
  3. Size verilen IBAN numarasına ATM'nin kartsız işlemler bölümünü kullanarak para yatırabilirsiniz.