Call of Duty Modern Warfare pc'de var mı?

İçindekiler:

  1. Call of Duty Modern Warfare pc'de var mı?
  2. COD PC kaç gb?
  3. Call of Duty 4 Modern Warfare 2007 kaç gb?
  4. Call of Duty Modern Warfare PC ücretli mi?
  5. Infinity Ward hangi ülkenin?
  6. Call of Duty 2019 kaç gb?
  7. Call of Duty Warzone PS4 ücretsiz mi?

Call of Duty Modern Warfare pc'de var mı?

Call of Duty: Modern WarfarePC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynamak mümkün. Her platformda kalabalık bir oyuncu kitlesine sahip olan oyunu PC sahipleri Battle.net üzerinden satın alabilirler.

COD PC kaç gb?

Call of Duty War Zone'un oyun boyutu 175 GB olarak karşımıza çıktı.

Call of Duty 4 Modern Warfare 2007 kaç gb?

* 8GB boş hard disk alanı, * 3.0 Shader, Nvidia Geforce 7800ya da daha üstü, ATI Radeon X1800 ya da daha üstü ekran kartı.

Call of Duty Modern Warfare PC ücretli mi?

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activison tarafından dağıtımı yapılan Call of Duty: Modern Warfare kısa süreliğine PS4, Xbox One ve PC platformlarında ücretsiz hale geliyor.

Infinity Ward hangi ülkenin?

Infinity Ward Anonim Şirketi, 2002'de kurulan Encino (en:Encino, Los Angeles), Kaliforniya Merkezli bilgisayar oyunu geliştiricisidir. Infinity Ward Ekim 2003'te Activision tarafından satın alınmıştır.

Call of Duty 2019 kaç gb?

Oyuncuların heyecanla beklediği Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim'de nihayet çıkışını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde sistem gereksinimleri açıklanan oyunun ise tek bir isteği büyük yankı uyandırdı. O da bilgisayarınızda talep ettiği alandı. Oyun gereksinimlerinde 175 GB'lık alan talebi bulunuyor.

Call of Duty Warzone PS4 ücretsiz mi?

Call of Duty: Warzone'u oynamak için Modern Warfare'ı satın almanız gerekmiyor. Eğer Modern Warfare'a sahipseniz Warzone'a oyun içerisinden ulaşabiliyorsunuz ancak Modern Warfare'ı hiç satın almadıysanız da Warzone'u hem Battle.net, hem PlayStation Store, hem de Xbox Store üzerinden ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.