Üsküdar Karaköy vapur kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Üsküdar Karaköy vapur kaç dakika?
  2. Üsküdar Eyüp nasıl gidilir?
  3. Üsküdar Eminönü vapuru kaç dk sürüyor?
  4. Metrobüs ile Eyüp sultana nasıl gidilir?
  5. Üsküdar Eminönü vapur var mı?

Üsküdar Karaköy vapur kaç dakika?

KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattının ilk durağı Karaköy (Turyol) olup son durağı Üsküdar (Turyol) durağıdır. KARAKÖY - ÜSKÜDAR (Karaköy (Turyol)‎→Üsküdar (Turyol)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: KARAKÖY - ÜSKÜDAR hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 5 dakika.

Üsküdar Eyüp nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Eminönü vapuru kaç dk sürüyor?

ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ (Şehir Hatları) Ek bilgi: ÜSKÜDAR - KARAKÖY - EMINÖNÜ hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Metrobüs ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Metrobüs ile Eyüp'e Nasıl Gidilir? Metrobüs ile Eyüp'e ulaşım sağlamak isterseniz; Edirnekapı metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir. Edirnekapı durağında indikten sonra, Şehitlik İETT durağına geçiş yaparak 39Y Vezneciler-Yeşilpınar otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Üsküdar Eminönü vapur var mı?

Şehir Hatları Üsküdar – Karaköy – Eminönü vapur seferleri ile Üsküdar – Karaköy – Eminönü vapur seferleri hergün yapılmaktadır.