Parmak egzersiz aleti ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Parmak egzersiz aleti ne işe yarar?
  2. El güçlendirme nasıl yapılır?
  3. El yayı hangi kası çalıştırır?
  4. Dirençli el yayı ne işe yarar?
  5. El Yayi ise yariyor mu?
  6. Ayarlanabilir el yayı nedir?

Parmak egzersiz aleti ne işe yarar?

- Parmak Egzersiz Aleti: Parmak spazmının ve parmakların tedavisine yardımcı olur. - Bir çeşit dayanıklılık antremanı. - Alüminyum alaşımlı çerçeve, yay, nefes alabilen cırtlar şeklinde yapılmıştır. Alüminyum alaşımlı çerçeve üzerindeki yay parmakları ve bilek eklemini dorsifleksiyon durumunda tutar.

El güçlendirme nasıl yapılır?

1. Yumruk Yapma
  1. Sol elinizi düz tutun.
  2. Baş parmağınızı elinizin dışına koyarak parmaklarınızı yumruk haline getirin. Bunu yaparken ellerinizi çok fazla sıkmayın.
  3. Parmaklarınız bir kez daha düzleşene kadar yumruğunu yavaşça açın.
  4. Egzersizi her elinizle 10 defa yapın.

El yayı hangi kası çalıştırır?

El Yayı Hangi Kasları Çalıştırır? El yaylarının en çok etki ettiği bölgelerin başında ön kol bölgesindeki forearm kasları gelir. Forearm kaslarını güçlendirirken aynı zamanda bileklerin ile dirseklerin arasındaki bölgenin kalınlaşmasına yardımcı olur. El yayı, bileklerin güçlendirilmesi yardımcı olur.

Dirençli el yayı ne işe yarar?

Farklı direnç seviyelerine sahip el yayı. El, bilek, parmak ve ön kol adalelerinin kuvvetlenmesini sağlar. Bu kaslar; biceps ( pazı ) hareketlerini daha fazla ağırlıkla yapabilmenizi ve daha güçlü, daha estetik görünen kollara sahip olmanızı sağlar.

El Yayi ise yariyor mu?

El yayı insan elinin genellikle zayıf olmasından dolayı kavrama gücünü arttıran bir alettir. Özellikle el kaslarında zayıflama olan bireyler için bu tarz sporlar oldukça faydalı ve değerlidir. ... Özellikle tenis, dağ tırmanışı ve kaya tırmanışı gibi sporlarda sıkça kullanılan parmak kaslarının gelişmesine katkı sağlar.

Ayarlanabilir el yayı nedir?

Bu aksesuar, kaslarınızı geliştirmeniz, el ve ön kol kaslarınızı çalıştırmanız için tasarlandı. Ayarlama dişlisi sayesinde 10 kg'dan 40 kg'a kadar ayarlanabilen el yayı. Kauçuk sapları sayesinde antrenmanlarınızda büyük rahatlık sağlar.