Yunanistan'da ev fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yunanistan'da ev fiyatları ne kadar?
  2. Yunanistan pahalı bir yer mi?
  3. Yunanistan'da Türk Lirası geçiyor mu?
  4. Yunanistan çalışma izni nasıl alınır?
  5. Yunanistanda tatil pahalı mı?

Yunanistan'da ev fiyatları ne kadar?

Atina'nın kuzey ve güney banliyölerinde, bölgeye, yapıya ve büyüklüğe bağlı olarak, 15 yaş altı ve 3–1 odalı daireler (500–800 avro) tercih edilmektedir. Doğu Attika'da, müstakbel kiracılar 60–80 metrekarelik daireler arıyorlar. Batı Attika'da ise 600 Euro'ya kadar büyük daireler (100–120 metrekare) tercih ediliyor.

Yunanistan pahalı bir yer mi?

Yunanistan pahalı bir ülke mi? Yunanistan ortalama fiyatlar Türkiye daha yüksektir. Alışverişinizi Yunanistan Türkiye 'dan 2.00 kat daha fazla ödemeniz gerekir. Yunanistan ortalama konaklama ücreti: 509 TRY (50 EUR) hostelde 716 TRY (70 EUR) in 3 yıldızlı otel.

Yunanistan'da Türk Lirası geçiyor mu?

Yunanistan`da nakit sıkıntısı nedeniyle Türk lirası ve Bulgar levası kullanılmaya başlandı. Yunanistan'da sermaye kontrolüne gidilerek bankaların kapatılmasıyla birlikte nakit sıkıntısı git gide artıyor. Bunun çaresi olarak çoğu Yunan iş yeri, Bulgar levasını ve Türk lirasını kabul etmeye başladı.

Yunanistan çalışma izni nasıl alınır?

vatandaşının pasaportunda bulunan çalışma vizesi ile Yunanistan'a gidişinin ardından ikamet tezkeresi için bağlı bulunduğu belediyeye, çalışma izni için ise Atina Valiliği Çalışma Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Yunanistanda tatil pahalı mı?

Yunanistan'da tatil ucuz mu pahalı mı? “Seyahat etmeyi sevenler arasında popüler olan diğer birçok Avrupa ülkesiyle karşılaştırıldığında, Yunanistan ekonomiktir ve burada cebinizdeki parayı ya da kredi kartı limitinizi tüketmeden çok lüks bir tatil yapmak mümkün”.