WhatsApp mesajları bulunabilir mi?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mesajları bulunabilir mi?
  2. WhatsApp'ta mesajlar ne kadar süre saklanır?
  3. WhatsApp Görüntülü Konuşma güvenli mi?
  4. WhatsApp süreli mesajlar kapalı ne demek?
  5. WhatsApp süreli mesajlar karşı taraftan siliniyor mu?
  6. WhatsApp'tan gelen ses dosyalari nereye kaydediyor?

WhatsApp mesajları bulunabilir mi?

WhatsApp üzerinde gerçekleştirdiğiniz yazışmalar uçtan uca şifreli olarak korunmakta olduğundan üçüncü kişiler tarafından uzaktan erişilememektedir. … WhatsApp'ın çalışma mantığında üçüncü bir kişi tarafından içeriklere uzaktan erişim mümkün görünmemektedir.

WhatsApp'ta mesajlar ne kadar süre saklanır?

Süreli bir mesajı cevapladığınızda, alıntılanan metin yedi gün sonra da sohbette kalmaya devam edebilir. Süreli mesajların devre dışı olduğu bir sohbete iletilen süreli mesajlar, iletildikleri sohbetten kaybolmazlar. Kullanıcılar mesaj kaybolmadan önce yedekleme oluştururlarsa süreli mesaj yedeklemeye dahil edilir.

WhatsApp Görüntülü Konuşma güvenli mi?

WhatsApp üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle yaptığınız görüşmeler ve mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile korunur. Uçtan uca şifreleme, yolladığınız fotoğrafın, ses kaydının, videonun ya da mesajın sadece sizin tarafınızdan ve konuştuğunuz kişi tarafından okunduğunu/dinlendiğini garanti eder.

WhatsApp süreli mesajlar kapalı ne demek?

Bu özellik etkinleştirildiğinde, bireysel sohbette ya da grup sohbetinde gönderilen yeni mesajlar yedi gün sonra kaybolur. Yaptığınız en güncel seçim sohbetteki tüm mesajlar için geçerli olur. ... Süreli mesajların devre dışı olduğu bir sohbete iletilen süreli mesajlar, iletildikleri sohbetten kaybolmazlar.

WhatsApp süreli mesajlar karşı taraftan siliniyor mu?

İşte yanıtı… Whatsapp'tan yolladığınız mesajları karşı taraftan silmek için tam 7 dakikanız yani 420 saniyeniz var. Bu sürede karşı taraf mesajı görmeden silebilirsiniz. Karşı tarafa sadece “bu mesaj silindi” yazısı gider.

WhatsApp'tan gelen ses dosyalari nereye kaydediyor?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.