Megan 2 triger seti kaç binde değişir?

İçindekiler:

  1. Megan 2 triger seti kaç binde değişir?
  2. Triger seti değişim ücreti ne kadar?
  3. Megane 2 triger kayışı koparsa ne olur?
  4. Triger değişirken hangi parçalar değişir?
  5. Triger zinciri değişirken devirdaim değişir mi?
  6. Triger seti değişirken devirdaim değişir mi?

Megan 2 triger seti kaç binde değişir?

‌Renault ‌Megan ‌II modellerinde, ‌triger kayışı değiştirilmeden 1 bin km gidilebilir. Öte yandan su pompasında herhangi bir sorun yaşanması durumunda, genellikle ‌triger kayışı da değiştirilir.

Triger seti değişim ücreti ne kadar?

Doğal olarak da fiyatları değişken. 70 TL ile 400 TL arasında bir fiyat ortalamasına sahip olan triger kayışının değişimi için yetkili teknik servis ücreti de ödemeniz gerekeceğini unutmamanızı hatırlatırız.

Megane 2 triger kayışı koparsa ne olur?

Kayışın Kopması pistonlara zarar vermez. Triger kayışı sübapları hareket ettirir. Kayış kopunca sübaplar hareketsiz kalır Piston sübaplara çarpar büker yada kırar.

Triger değişirken hangi parçalar değişir?

Bu sebeple triger değişimi sırasında aracınızın soğutma sistemi elemanları ve kayışlarını da eğer gerekli ise değiştirmeyi ihmal etmeyiniz ve mutlaka bu konuya dikkat ediniz. Soğutma sistemi elemanları, devirdaim su pompası, termostat, radyatör ve bunların bağlantı borularıdır diyebiliriz.

Triger zinciri değişirken devirdaim değişir mi?

Devirdaim pompası ne zaman değişmeli sorusunun cevabı bizce triger seti ile birlikte değişmeli. ... Triger değişim km'si 90.000 km ise devirdaim pompası ile birlikte triger setini de değişmek sizin için avantaj olacaktır. 10.000 km sonra triger değişimi için tekrar işçilik vermekten kurtulmuş olacaksınız.

Triger seti değişirken devirdaim değişir mi?

Triger kayışı veya zinciri belirli yıl veya km'ye bağlı olarak periyodik değişim isteyen üründür. Devridaim pompası ise arıza vermediği sürece değişim yapılmaz.Periyodik değişimi yoktur. Triger dişlisi ile devirdaim pompası, ikisi de triger kayışına bağlı hareket ediyorlar.