WhatsApp yazıları nasıl saklanır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp yazıları nasıl saklanır?
  2. WhatsApp mesajları nasıl ekranda görünmesin?
  3. WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iphone?
  4. WhatsApp'a başka biri girebilir mi?
  5. Iphone 7 mesajın kimden geldiğini gizleme?

WhatsApp yazıları nasıl saklanır?

WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği > YEDEKLE'ye gidin.

WhatsApp mesajları nasıl ekranda görünmesin?

Diyelimki Whatsapp mesajlarının kilit ekranda ön izlemesinin ( mesajın içeriğinin) görünmesini istemiyorsunuz aşağıdaki adımları takip edin. 2- Uygulamalar içerisinden Whatsapp'ı bulun ve seçin ardından Bildirimlere dokunun. 3- Bildirimler ayarlarında kilit ekranı göreceksiniz. Kilit ekrana dokunun.

WhatsApp mesajları nasıl gizlenir iphone?

İPhone'da WhatsApp mesajlarını gizle WhatsApp ana ekranından bir sohbeti gizlemek istiyorsanız, uygulamayı başlatın, sekmeyi seçin Sohbet alttaki menüden ve arşivlemek için sohbet (veya grup) başlığında parmağınızı sağdan sola sürükleyin.

WhatsApp'a başka biri girebilir mi?

WhatsApp SMS doğrulama kodunuzu arkadaşlarınız ve aileniz dahil olmak üzere asla hiç kimseyle paylaşmamalısınız. ... WhatsApp'ın uçtan uca şifreli olduğunu ve mesajların sadece cihazınızda depolandığını; bu sebeple başka bir cihazdan hesabınıza erişen kişilerin geçmiş sohbetlerinizi okuyamayacağını lütfen unutmayın.

Iphone 7 mesajın kimden geldiğini gizleme?

Ayarlar uygulamasını açın ve Bildirimler'e dokunun. Mesajlar'a gidin ve ekranı aşağı kaydırın. Kilit Ekranında Göster seçeneğini Kapalı konuma getirin. Uyarıları kapatmak için tüm uyarı türlerini Kapalı konuma getirin.