2053 nitelik kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 2053 nitelik kodu nedir?
  2. 2111 nitelik nedir?
  3. 2011 nitelik kodu nedir?
  4. KPSS nitelik ne anlama geliyor?
  5. Aranan Nitelik 2061 nedir?
  6. Ortaöğretim Kpss hangi kodları?
  7. 2061 nitelik kodu nedir?
  8. Aranan Nitelik 2075 ne demek?
  9. Ösym 2085 kodu nedir?

2053 nitelik kodu nedir?

2053 Ortaöğretim kurumlarının Aşçılık veya Mutfak alanından mezun olmak. Analizleri, Besin Teknolojisi Besin Kontrol ve Analizleri, Besin Teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Besin Endüstrisi, Besin Endüstrisiışleme alanlarının birinden mezun olmak.

2111 nitelik nedir?

2111:Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak. 3293:Elektronik,elektrik-elektronik , endüstriyel elektronik teknikerliği,elektronik önlisans programlarından mezun olmak.

2011 nitelik kodu nedir?

2011 Nitelik Kodu: Ortaöğretim kurumlarının Radyoloji veya Radyoloji Teknisyenliği alanından mezun olmak. Öncelikle ÖSYM yalnızca KPSS için değil birçok tercih için nitelik kodu yöntemine başvurur. Nitelik kodu, aranan şartlar, adayda olması gereken özellikleri, nitelikleri temsil eder.

KPSS nitelik ne anlama geliyor?

KPSS TERCİH KILAVUZU NİTELİK KODLARI NE DEMEK? Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

Aranan Nitelik 2061 nedir?

2061 Nitelik Kodu Ortaöğretim kurumlarının Makine Teknolojisi alanı ve dallarından mezun olma şartı anlamına gelmektedir.

Ortaöğretim Kpss hangi kodları?

KPSS 2020/2 tercihleri 30 Aralık ve 7 Ocak tarihleri aralığında yapılacak. Tercih işlemlerini yapacak olan kişiler nitelik kodları ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

2061 nitelik kodu nedir?

2061 Nitelik Kodu Ortaöğretim kurumlarının Makine Teknolojisi alanı ve dallarından mezun olma şartı anlamına gelmektedir.

Aranan Nitelik 2075 ne demek?

KPSS tercihlerinin başlaması ile birlikte memur adayları, nitelik kodlarının en anlama geldiğini araştırmaya başladı. ... 2075 nitelik kodu nedir: Ortaöğretim Kurumlarının Muhasebe ve Finansman Alanı ve Dalları veya Pazarlama ve Perakende Alanı - Ticaret / A-B Grubu (Ticaret Lisesi) Dalından mezun olmak.

Ösym 2085 kodu nedir?

Ortaöğretim kurumlarının Raylı Sistemler Teknolojisi/Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı ve Dallarının veya Cer (Demiryolu), Tesisler (Demiryolu), Genel Hizmetler (Demiryolu), İşletme, İşletmecilik (Demiryolu), Yol (Demiryolu) Bölümlerinin birinden mezun olmak.