Müdür Yardımcısı okulda kaç yıl görev yapar?

İçindekiler:

  1. Müdür Yardımcısı okulda kaç yıl görev yapar?
  2. Okul müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
  3. Okul müdürünün maaşı kaç lira?
  4. Müdür yardımcısı istifa etmeden öğretmen olarak tayin isteyebilir mi?
  5. 2021 müdür yardımcılığı sınavı ne zaman?
  6. Okul idaresinde kimler bulunur?
  7. Yönetici kaç saat derse girer?
  8. Müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?

Müdür Yardımcısı okulda kaç yıl görev yapar?

(3) Müdür başyardımcılığı veya müdür yardımcılığında dört yıllık görev süresini tamamlayanlardan hâlen müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görev yaptıkları eğitim kurumuna yeniden müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilme isteğinde bulunanlara, söz konusu eğitim kurumları ile sınırlı ...

Okul müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

Karar'ın "Aylık karşılığı ders görevi" başlıklı 5. maddesindeki; "(1) Kapsama dahil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

Okul müdürünün maaşı kaç lira?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.

Müdür yardımcısı istifa etmeden öğretmen olarak tayin isteyebilir mi?

müdür yardımcılığı yapıyor olmanız tayin istemenize engel olmaz. Müdür yardımcılığından istifa ederseniz öğretmenlik görevinize kendi okulunuzda dönebilirsiniz. 3 yıllık çalışma süreniz de yanmaz.

2021 müdür yardımcılığı sınavı ne zaman?

2021 YILI İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ (MÜDÜR, MÜDÜR BAŞYARDIMCISI VE MÜDÜR YARDIMCISI) 2021 yılı ilk defa yönetici görevlendirme sözlü sınavı 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilimiz muş merkez öğretmenevi ve akşam sanat okulunda yapılacaktır.

Okul idaresinde kimler bulunur?

Okulda eğitim-öğretim veren kişiye öğretmen denir. İlk ve orta dereceli okullarda okulun idaresinden okul müdürü ve müdür yardımcıları sorumludur. Ayrıca okulda hizmetliler ve memurlar bulunur ve bunlarda temizlik ve idare ile ilgilenir.

Yönetici kaç saat derse girer?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapanve önceden 6 saat derse giren müdür ve müdür başyardımcıları ten itibaren 2 saatten az olmamak üzere 6 saate kadar derse girecekler.

Müdür yardımcıları haftada kaç saat ek ders alır?

Buna göre, 2018 Ocak ayından itibaren 20 saat alan ilkokul müdürleri 24 saat ek ders alacak, ortaokul müdürleri 24 saat ana sınıfı olan ortaokullarda müdürler 26 saat ek ders, 20 saat ek ders alan lise müdürleri de 24 saat ek ders alacak. 18 saat ek ders alan Müdür yardımcıları ise 19 saat ek ders alacak.