Ayrık dişe ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Ayrık dişe ne yapılır?
  2. Ayrık diş tedavisi kaç para?
  3. Ön üst diş aralığı nasıl kapatılır?
  4. Dişler aralıklı olması nasıl kapatılır?
  5. Aralıklı diş nasıl kapatılır?

Ayrık dişe ne yapılır?

Ayrık diş estetiği yöntemlerinden bir diğeri de lamine olarak da geçen, porselen yaprak uygulamasıdır. Porselen yaprak uygulama yöntemi, dişlerdeki hem renk hem de şekil bozukluklarını giderebilir. Lamine porselenler, ayrık diş tedavilerinde en yüksek estetik avantajı sağlayan yöntemlerden biri olarak bilinir.

Ayrık diş tedavisi kaç para?

Ayrık Diş Tedavi Fiyatı İki dişe bonding uygulaması için ortalama fiyat 900 TL olacağı gibi bu fiyat porselen lamine için 2.500 TL civarında olabilir. Tel tedavisi fiyatı ise diastema dışında var olan problemler de göz önüne alınarak verilmelidir. Tel tedavisi için 5.000 TL den başlayan ücretlerden bahsedilebilir.

Ön üst diş aralığı nasıl kapatılır?

Lamine diş uygulaması tedavisi; diş yüzeyine porselen katman yerleştirilir. Dişin görünen ön yüzeyine oldukça ince şekilde porselen yaprağı yerleştirilir ve dişler estetik bir görünüme kavuşur tedavi aynı zamanda dişteki renk değişikliğini ya da şekil bozukluğunu da tedavi etmiş olur.

Dişler aralıklı olması nasıl kapatılır?

Diş aralığı kapatma amacıyla üç tip tedavi uygulanır. Bunlar; Lamine Diş Uygulaması, Bonding Uygulaması ve Diş Teli Uygulaması olarak sınıflandırılır.

Aralıklı diş nasıl kapatılır?

Aralıklı Diş Kapatmada Orotodonti (Tel veya Şeffaf Plak) Ortodonti uygulamasında diş hareketi ile estetik görüntü elde edilmektedir. Dişler üzerine kuvvet uygulayarak dişin ağız içerisinde yer değiştirmei sayesinde daha iyi bir diş sıralanışı mümkün olabilmektedir.