Vodafone kurye ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Vodafone kurye ne zaman gelir?
  2. Vodafone kartım ne zaman gelir?
  3. Hat kaç günde gelir?
  4. Yeni hat kaç günde teslim edilir?
  5. Vodafone Online telefon aldım ne zaman gelir?
  6. Online hat kaç günde gelir?

Vodafone kurye ne zaman gelir?

Sitemizde belirtilen ilçelerden birinde oturuyorsanız 24 saat içinde, başka bir ilçede ikamet ediyorsanız ise 2-4 gün içerisinde hattınızı size teslim edeceğiz. Evraklarımı nasıl teslim alacağım? Hattınıza dair evraklar, hattın teslimatını gerçekleştirecek kurye elemanı tarafından getirilecektir.

Vodafone kartım ne zaman gelir?

Başvurunuzun geçerlilik süresi 10 gündür, İlk 3 gün içerisinde dilediğiniz mağazamızı ziyaret ederek sim kartınızı teslim alabilirsiniz. 3 günün sonunda hattınız adresinize teslim edilmek üzere kuryeye yönlendirilecektir. Size en yakın Vodafone Mağazalarını incelemek için tıklayınız.

Hat kaç günde gelir?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Yeni hat kaç günde teslim edilir?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Vodafone Online telefon aldım ne zaman gelir?

Buna göre, İstanbul içinde Adalar, Silivri, Şile, Çatalca hariç tüm ilçelere talep edilen adrese 3 saatte ücretsiz teslimat yapılabiliyor. Diğer illerden gelen siparişler ise 2-4 iş günü içinde ücretsiz teslim ediliyor.

Online hat kaç günde gelir?

İnternet sitemizde listelenen ilçelerden birinde ikamet ediyorsanız, hattınızın teslimat süresi 24 saattir. Bu listede yer alan ilçelerin dışına teslimat ise 2-4 gün içerisinde gerçekleştirilmektedir.