Aloe Vera Yüz peelingi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aloe Vera Yüz peelingi nasıl kullanılır?
  2. Aloe Vera peeling ne işe yarar?
  3. Farmasi Yüz peelingi nasıl kullanılır?
  4. Farmasi Aloe Scrub ne işe yarar?
  5. Farmasi cilt aydınlatıcı set nasıl kullanılır?
  6. Farmasi leke giderici serum nasıl kullanılır?
  7. Dr C Tuna Aloe mask nasıl kullanılır?

Aloe Vera Yüz peelingi nasıl kullanılır?

Aloe Vera Yüz Peelingi'ni kullanmak için yüzünüzü nemlendirin ve parmak uçlarınızla masaj yaparak yüzünüzü ovun. Göz çevresine temastan kaçının. Yüzünüzü bol suyla durulayın. Sonrasında günlük nemlendirici kreminizi uygulayabilirsiniz.

Aloe Vera peeling ne işe yarar?

Peeling; cildin bu ölü ve yıpranmış hücrelerden arındırılması işlemidir. Peeling'in kese işleminden farkı yoktur. ... LR'ın Aloe Vera Yüz Peelingi (Face Scrub) hafif jel dokusuyla cildin doğal dengesini bozmadan cilt yapısını düzeltir. %50 Aloe Vera, bambu özü ve bambudan elde edilen peeling çekirdekleri içerir.

Farmasi Yüz peelingi nasıl kullanılır?

Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü tazelenmiş ve yumuşak bir cilt sağlar. Vitamin E içeriği ile cildin doğal ışıltısını arttırır. Nasıl Kullanılır: Kullanmadan öce yüzünüzü ve boynunuzu ıslatın. Nemli cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın ve ılık su ile durulayın.

Farmasi Aloe Scrub ne işe yarar?

Cildi kurutmadan gözenekleri temizleyen bir peeling ürünüdür. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi tarafından sertifikalı ve Ecocert onaylı %50 oranında Aloe Vera Suyu içerir. Mikro tanecikler sayesinde cildi ölü hücrelerden arındırır. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü tazelenmiş ve yumuşak bir cilt sağlar.

Farmasi cilt aydınlatıcı set nasıl kullanılır?

Göz çevresindeki ince çizgilerin, koyu halkaların ve torbalanmaların görünümünde azalma sağlamaya yardımcı olurken eşsiz bir bakım keyfi yaşatır. Kullanımı: Ürünü parmak ucunuza sıkın, göz altlarınıza ve göz çukurları boyunca masaj yaparak nazikçe uygulayınız. Sabah ve akşam düzenli olarak kullanınız.

Farmasi leke giderici serum nasıl kullanılır?

Kum Zambağı ve Yosun Özleri ile güçlendirilmiş özel içeriğiyle gelecekte oluşabilecek olan koyu lekeleri ve renk farklılıklarını engellemeye yardımcı olur. Kullanımı: 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın.

Dr C Tuna Aloe mask nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekleyin ve ılık su ile nazikçe durulayın. Haftada 1-2 kez kullanın.